Сб, 2024-07-27, 10:29
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 2246 2247 2248 2249 2250 ... 2339 2340 »

Зірка Голлівуду Анджеліна Джолі подарувала своєму цивільному чоловіку, акторові Бреду Пітту на Різдво й 48-й день народження, який він відзначив у грудні, водоспад у Каліфорнії разом із прилеглою до нього ділянкою землі.
Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2012-01-03| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Масова загибель чорних дроздів сталася новорічної ночі в одному з міст американського штату Арканзас - рівно через рік після аналогічного інциденту в тому ж місці.



Похорони Олени Дороніної відбудуться у вівторок, 3 січня, на Троєкурівському кладовищі. До цього, о 9:30 біля Малого театру пройде прощання з актрисою.



Жизнь современных людей  очень динамична и насыщена различными  делами, а также разными проблемами, которые всегда приходится решать.



Высокопоставленный чиновник подался в бега и прятался от Интерпола на зарубежном курорте из-за обвинений по громкому делу о "крышевании" игорного бизнеса.



Иногда для того, чтобы подчеркнуть ваш особый статус, нужен не только качественный и дорогой автомобиль, а также загородная недвижимость больших размеров...



До складу ініціативи входять Австрія, Албанія, Білорусь, Болгарія, Боснія і Герцеговина, Угорщина, Італія, Македонія, Молдова, Польща, Румунія, Сербія, Словаччина, Словенія, Україна, Хорватія, Чорногорія і Чехія.



Лідери Євросоюзу попереджають, що в 2012 році Європу чекають нові труднощі. За словами канцлера Німеччини Ангели Меркель, "Європа переживає важкі випробування".



Отец двух мальчиков из Сиэтла, нашел так необходимую ему почку с помощью социальной сети Facebook, где он вел блог.



Бетонная стена высотой 5 метров и протяженностью около километра будет возведена на ливано-израильской границе. Защитное сооружение отделит Метулу от ливанской деревни Кила.


Більше 12-ти тисяч гектарів лісів і пампасів знищені вогнем в біосферному заповіднику Торрес-дель-Пайне в чилійській Патагонії на кордоні з Аргентиною.



Американское аэрокосмическое агентство NASA вывело на целевую орбиту лунный зонд Зонд GRAIL-A - первый из пары зондов, которые должны составить точнейшие карты Луны.



Самой плохой погодой может похвастаться по итогам новогодней ночи Новая Зеландия: на острове Северный произошло наводнение, а на острове Южный - землетрясение.

 

Холодна вода - найкращий засіб від похмілля.1 січня в Едінбурзі відбувся традиційний новорічний масовий заплив.




В Ірані рік почався з військових навчань. Іранські військові в неділю вранці провели пробний запуск ракет середньої дальності "земля-повітря" в Перській затоці.