Пт, 2024-03-29, 11:52
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:43
"Аль-Каїда" заховала інструкцію до терактів у порнофільмі
Інші останні Новини світу

16 травня 2011 німецька поліція затримала і допитала в Берліні Максуда Лодіна, громадянина Австрії, який прибув з Пакистану. При обшуку у нього виявили електронні носії інформації, карти пам'яті, з порнографічними фільмами.

На картах пам'яті виявилися такі відео, як "Kick Ass" і файл "Sexy Tanja". Німецькі фахівці протягом декількох тижнів працювали з знахідкою, поки їхні праці не увінчалися успіхом - всередині порно були знайдені понад сто документів, що містять інструкції зі здійснення кривавих терактів в Європі. Файл приготували терористи "Аль-Каїди", можливо, один із лідерів цієї мережі Юсуф аль-Маурітані, повідомляє NEWSru.co.il з посиланням на телеканал CNN.

Серед планів, захованих в порнофільмі, виявилися докладні інструкції зі здійсненню теракту в стилі нападу на готель "Тридент" в Мумбаї.

Нагадаємо, десять пакистанських терористів 26 листопада 2008 захопили готель і почали вбивати постояльців. Індійські спецназівці нейтралізували їх 29 листопада, і за цей час терористи вбили 164 особи.

Інші рекомендації містили пропозицію з захопленню круїзних лайнерів для подальшого вбивства пасажирів та обміну частини заручників на ув'язнених. Терористи пропонували одягнути заручників в помаранчеві роби, які носять в'язні на базі "Гуантанамо".

За словами представників американських спецслужб, виявлені німецької поліцією документи неможливо переоцінити. "Це чисте золото", - цитує їх коментар CNN.

Максуд Лодін і його приятель Ясин Очаків, затриманий у Відні через два тижні після арешту Лодіна, постали в Берліні перед судом за звинуваченням у причетності до терористичної діяльності. Влада підозрює, що обидва обвинувачених пройшли підготовку на базах талібів у Пакистані і прибули в Європу вербувати прихильників.

Вони наполягають на своїй невинності.




Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1182 | Додав: adminA | Теги: порнофільмі, терактів, Аль-Каїда заховала інструкцію | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]