Чт, 2024-03-28, 11:18
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

17:37
Амністувати Тимошенко та Луценка депутати відмовилися
Інші останні Політичні новини

Верховна Рада відмовилася вносити до порядку денного питання про амністію у 2012 році. За таке рішення проголосували 142 депутати. Автором проекту є Арсеній Яценюк.

"Даний закон дає можливість звільнити Україну від політичної і в майбутньому економічної ізоляції, яка насувається на нашу державу. Даний закон крім 13 тисяч осіб також звільняє від відповідальності тих осіб, які сьогодні переслідуються владою", - сказав Яценюк, представляючи проект, передає "Інтерфакс-Україна".

"Мова йде про звільнення Тимошенко і Луценка", - додав Яценюк.

"Голосування Партії регіонів буде відповіддю на те, чи змінила партія своє ставлення до країни, до закликів заходу і до наших партнерів з Росії. Якщо хочете, щоб країна не була ізольована, проголосуйте за цей закон", - сказав він.

Зазначимо, що Тимошенко було засуджено на 7 років позбавлення волі за 365-й статтею Кримінального кодексу за перевищення службових повноважень під час підписання газових угод з Росією в 2009 році.

Луценка визнали винним у скоєнні посадових злочинів і засудили до 4 років позбавлення волі.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 1167 | Додав: adminA | Теги: Депутати відмовилися амністувати Ти, Луценка | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]