Пт, 2024-04-26, 01:52
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:39
Через легеневу недостатність у США помер найтовстіший кіт
Інші останні Новини світу

У Санта-Фе, штат Нью-Мексико, помер кіт Мяу, якого називали найтовстішим котом у США і, можливо, в усьому світі, повідомляє Lenta.ru.

18-кілограмова тварина померла в суботу, 5 травня, проте співробітники центру, де Мяу проживав останні декілька тижнів, повідомили про його смерть лише зараз.

Причиною смерті Мяу стала легенева недостатність. Коту було всього два роки, і незадовго до смерті Мяу почав проходження курсу зниження ваги. Очікувалося, що як тільки він схудне, йому підшукають нових господарів.

Історія біло-рудого кота Мяу потрапила до преси в квітні 2012 року, коли він оселився в притулку, − його колишня господиня, 87-річна пенсіонерка, віддала його на поруки фахівців, так як сама вже не могла забезпечувати вихованцеві належний догляд. Співробітники притулку розповсюдили фотографії кота, а потім їх разом із Мяу почали запрошувати на різні шоу, під час яких телеглядачі могли дізнатися про тварин і побільше.

Нещодавно Мяу посадили на сувору дієту, і він навіть скинув кілька кілограмів, але через ожиріння у кота розвинулася легенева недостатність. У притулку зазначили, що встигли прив'язатися до милої і доброї тварини і подякували всім, хто зацікавився історією товстого кота і таким чином звернув увагу заводчиків на тему зайвої ваги серед тварин.

Офіційно Мяу не був визнаний найтовстішим котом у світі − Книга рекордів Гіннесса відмовляється фіксувати подібні досягнення, щоб власники домашніх тварин не перегодовували улюбленців у надії на потрапляння до Книги. До скасування подібних рекордів найтовстішим котом був визнаний австралійський кіт по кличці Хіммі. Він важив 21,3 кілограма.

Нагадаємо, що у Великобританії загинула вівця, яка неофіційно вважалася найстарішою в світі.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1131 | Додав: adminA | Теги: помер найтовстіший кіт, США | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]