Чт, 2024-04-18, 07:00
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:26
Через вибухи, які відбулись в місті, Вакарчук переніс свій концерт у Дніпропетровську
Інші останні Культурні новини

У зв'язку з останніми подіями, які стались в Дніпропетровську, за рішенням лідера рок-групи "Океан Ельзи" Святослава Вакарчука, виступ його сольного проекту "Брюссель" перенесли на 19 травня. Квитки, куплені на концерт 29 квітня, будуть дійсні на нову дату.

Раніше повідомлялося, що у зв'язку з останніми подіями в Дніпропетровську заборонили всі масові заходи. Заборона буде діяти до 2 травня включно.

Нагадаємо, що серія з чотирьох вибухів сталася в Дніпропетровську 27 квітня. В результаті події постраждали 30 людей, 22 з яких наразі перебувають в лікарнях (троє - у важкому стані). Слідство кваліфікувало подію як теракт. За надання інформації про злочинців влади Україна оголосили нагороду в розмірі двох мільйонів гривень.

Святослав Вакарчук презентував свій новий проект в кінці 2011 року. Крім Вакарчука до складу колективу "Брюссель" увійшли Петро Чернявський (бас-гітара), Дмитро Шуров (клавішні), Максим Малишев (ударні) і Сергій Бабкін (бек-вокал і гітара). У листопаді група представила свій дебютний сингл "Літак".




Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Культурні новини | Переглядів: 1033 | Додав: adminA | Теги: вибухи, концерт, Вакарчук переніс, Дніпропетровську | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]