Пт, 2024-03-29, 12:33
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:53
До бойкоту ЧС-2018 у Росії закликали у Європарламенті
Інші останні Новини Європейського Союзу

Депутатка Європарламенту Ребекка Гармс закликала політиків і відвідувачів бойкотувати чемпіонат світу з футболу в Росії.

Про це вона заявила в інтерв'ю Neue Osnabrücker Zeitung.

"Політики і відвідувачі повинні триматися подалі від Чемпіонату світу 2018 року", - заявила Гармс, додавши, що Росія - не та країна, де варто проводити подібні змагання.

Вона назвала зразковим приклад колишнього президента Німеччини Йоахіма Гаука, який відмовився відвідати зимові Олімпійські ігри в Сочі в 2014 році.

"Його прикладу варто слідувати наступного року під час чемпіонату світу з футболу",  - зазначила Гармс.

Вона підкреслила, що завдяки чемпіонату російському президенту Володимиру Путіну дістанеться занадто багато уваги, а це - неправильно.

"Він купається в променях слави в присутності іноземних гостей, продовжуючи проводити свою антидемократичну політику, яку не може схвалити жоден демократ", - додала Гармс.

Гармс також розкритикувала Міжнародну федерацію футбольних асоціацій (ФІФА), яка проігнорувала звинувачення Росії в корупції і допінгу.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини Європейського Союзу | Переглядів: 832 | Додав: adminA | Теги: бойкот ЧС-2018, європарламент, Росія | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]