Чт, 2024-04-25, 06:06
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

21:54
Освистали "регіонала", який нахвалював ініціативи Януковича, у Донецьку . ВІДЕО
Інші останні Новини з регіонів України

У Донецьку освистали виступ народного депутата фракції Партії регіонів, екс-мера міста Володимира Рибака. Коли Рибак став говорити про соціальну політику президента Віктора Януковича, з натовпу людей, які прийшли на парад на честь Дня Перемоги в Парку культури і відпочинку, почувся сміх і свист.

Звуки були чутні з боку, де знаходились представники громадських організацій "чорнобильців" і "афганців", зауважують "Новости Донбасса".

"Нам належить провести дуже велику роботу, щоб кожен житель країни відчув поліпшення, щоб ми тут жили краще ніж в Європі. Я впевнений, що реформи президента принесуть поліпшення", - сказав народний депутат.

Почувши перші свисти, Рибак перервав виступ і сказав у мікрофон: "Свистіти будемо потім". Однак свист з натовпу не припинився. Деякі почали голосно сміятися.

Потім до краю трибуни, на якій стояв Рибак, підійшов начальник Донецького міськуправління міліції Юрій Седнєв і став давати команди своїм підлеглим, які стояли поблизу тих, хто свистів. Після цього організатори заходу включили гучну музику.

Після закінчення урочистостей в парку мер Донецька Олександр Лук'янченко заявив, що "на мітингу були присутні представники семи політичних партій, в тому числі опозиційні, і влада нікому не перешкоджала висловлювати свою позицію".

"Коли ми говоримо про демократію, то тут ніхто нікому нічого не забороняв, вони всі подали заявки і прийшли сюди", - сказав мер.

Варто нагадати, що "афганці" й самого президента повагою не "обділяють". Так, скандалом обернулася церемонія покладання вінків Януковичем до пам'ятника воїнам-інтернаціоналістам, яка проходила 15 лютого в Києві з нагоди річниці виведення радянських військ з Афганістану. Ветерани тієї війни демонстративно розвернулися при появі президента до нього спиною.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 1186 | Додав: adminA | Теги: Донецьку освистали регіонала, нахвалював ініціативи Януковича | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]