Чт, 2024-04-25, 04:13
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:03
Доступ до сайтів МММ влада Естонії заблокувала
Інші останні Новини світу

Естонський уряд намагається врятувати громадян від найскандальнішої російської фінансової піраміди. З 1 червня естонські інтернет-користувачі не зможуть потрапити на сайти, що рекламують проект МММ-2011, повідомляє видання Postimees.

Про це у відповідь на запит депутата естонського парламенту Євгенія Осиновського заявив міністр фінансів Естонії Юрген Лігі.

З листа голови відомства виходить, що мінфін попросив податково-митний департамент обмежити доступ до веб-сайтів www.sergey-mavrodi.com та mmm.nika.ee.

"Згідно з розпорядженням департаменту, інтернет-провайдери повинні блокувати доступ до цих сайтів не пізніше, ніж 1 червня цього року", - запевнив Осиновського міністр.

На думку Лігі, МММ є класичною пірамідою.

Міністр вважає, що одним з найбільш ефективних заходів для захисту населення від шахрайства подібного типу, стане загальне поліпшення фінансової грамотності населення.

"До 2014 року планується розробити державну стратегію фінансової грамотності", - вказав Лігі.

Відзначимо, в Україні в піраміду Мавроді людей заманюють гречкою і цукром. Деякі українські банки намагаються блокувати виплати фінансової піраміди МММ-2011.

Проте, за станом на вересень 2011 року, півмільйона українців вже вклали свої гроші в нову фінансову піраміду Сергія Мавроді.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1099 | Додав: adminA | Теги: Естонії заблокувала доступ, сайтів МММ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]