Сб, 2024-04-27, 00:11
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 199 200 201 202 203 ... 241 242 »


Протягом 2012 року прем'єр Микола Азаров отримав сукупний прибуток 614 833 гривні і 58 копійок. Про це повідомила прес-служба Кабміну, посилаючись на декларацію глави уряду за минулий рік.
Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2013-04-05| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




"За лютий мінчани в середньому заробили 5 млн 853,9 тис рублів, що еквівалентно 678 доларам", - повідомила голова комітету з праці, зайнятості та соціального захисту Мінміськвиконкому.



Борги із виплати заробітної плати працівникам авіакомпанії "АероСвіт" становлять більше 84 млн гривень. Про це заявив заступник голови Державної інспекції з питань праці Василь Іванчак.




Петро Порошенко залишив автомобільний бізнес, передавши належну йому частку в корпорації "Богдан" своєму партнерові Олегу Свинарчуку.




Кабінет міністрів прогнозує в наступному році інфляцію на рівні 8,3%. Про це йдеться в проекті "Основні напрями бюджетної політики на 2014 рік".




Найбагатшим українцем за версією журналу "Фокус" знову став Ринат Ахметов зі статком в $16,830 мільярдів.





Україна опустилася в привабливості країн з погляду інвестицій в поновлювану енергетику (ARI) на 2 позиції - до 31 місця.




Місія Міжнародного валютного Фонду (МВФ), як і планувалося, з 27 березня розпочала роботу в Україні, повідомили у київському офісі МВФ.


Українські науковці виявили нову нафтогазоносну провінцію поблизу станції "Академік Вернадський" у Західній Антарктиці. "За підсумками геоелектричного зондування в 2012 році виявлено та нанесено на карту чотири аномалії типу "поклади нафти".




У Кабміні хочуть ввести збір за утилізацію зношених шин - платити будуть як за шини вантажівок, так і за гумові камери велосипедів.



Україна і Молдова в січні 2013 р. показали найгірші показники зростання ВВП серед країн СНД. Про це говориться в повідомленні Держстату про основні соціально-економічних показниках країн СНД.



Результати дослідження кадрового холдингу АНКОР показали, що основна маса випускників українських вузів (54%) розраховують отримувати на першому робочому місці 2-4 тис. грн.


Уряд України готує низку заходів з підтримання вітчизняного автопрому окрім введення мит на імпортні автомобілі. Про це під час круглого столу повідомив директор департаменту стратегічного планування розвитку економіки Мінекономрозвитку.


Корпорація "Богдан" має намір з кінця квітня поточного року відновити роботу заводу легкових автомобілів в Черкасах. При цьому до кінця року підприємство готується випустити до 15 тис. автомобілів, що на 25% більше, ніж роком раніше.




Не менш як третина цієї суми піде на ремонт і будівництво тільки в двох областях: Донецькій та Дніпропетровській.