Чт, 2024-04-25, 11:21
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 198 199 200 201 202 ... 241 242 »



Журналісти склали рейтинг власників найдорожчих годинників в Україні. Так, згідно з інформацією ТВі, найкоштовніший годинник носить бізнесмен Рінат Ахметов.
Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2013-04-17| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(1)




Складна економічна ситуація в світі та країні не є для уряду приводом відмовлятися від завищених прогнозів основних бюджетних показників на 2014-2015 роки.




В Украине планируют возобновить сбор в Пенсионный фонд с безналичной купли-продажи валюты.


Державне підприємство Державного управління справами по обслуговуванню офіційних заходів "Гарант-сервіс" закупило продуктів на понад 6 млн грн. Результати тендерів опубліковані у "Віснику державних закупівель".




Министерство доходов и сборов предупреждает граждан о начале рассылки уведомлений об уплате налога на недвижимость с 15 апреля 2013 года.


Мета цієї програми, по-перше, прибрати з доріг релікти радянського автопрому, яким виповнилося 20 і більше років, а по-друге, активізувати українців до купівлі нових авто. Щоправда, суми компенсації вистачить хіба що на 1/5 ціни найдешевшого "новачка".



Сьогодні, 13 квітня, вступило в дію рішення Міжвідомчої комісії з міжнародної торгівлі при міністерстві економічного розвитку і торгівлі України, яке вводить нове спеціальне мито на іноземні автомобілі.




20 червня 2011 року президент України Віктор Янукович заявив, що в Україні буде застосовано шокову терапію при проведенні реформ.



Со следующего понедельника владельцы недвижимого имущества, подлежащего налогообложению, начнут получать уведомления о сумме начисленного налога и платежные реквизиты/




Генеральний прокурор України Віктор Пшонка отримав у 2012 році 1 млн 149 тис 210 грн доходу, його перший заступник Ренат Кузьмін на 10 тис менше.




Держзобов'язання з відновлення заощаджень громадян України скоротилися за всі роки виплат на 11,5% - до 116,8 млрд гривень.



Посол Республіки Кіпр Евагорас Вріонідес розповів, що спровокувало фінансову кризу в його країні, скільки українських депозитів у її банках, чому не запровадили податок на депозити до 100 тисяч євро.





Польська влада не візьме участі в газових проектах Російської Федерації, які створюють загрозу для інтересів України.




У парламентських фракціях Партії регіонів і "Батьківщина" пропонують повернути кримінальну відповідальність за товарну контрабанду у великих розмірах, скасовану більше року тому.



Протягом 2012 року прем'єр Микола Азаров отримав сукупний прибуток 614 833 гривні і 58 копійок. Про це повідомила прес-служба Кабміну, посилаючись на декларацію глави уряду за минулий рік.