Сб, 2024-04-27, 01:09
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 200 201 202 203 204 ... 241 242 »


У парламентському Комітеті з питань боротьби з організованою злочинністю і корупцією відзначили наявність "величезної кількості законопроектів з корупційною складовою".
Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2013-03-21| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




19 березня народний депутат України від Партії регіонів Сергій Кий прийшов на засідання Верховної Ради в годиниках вартістю 650 тис. доларів.



Як стало відомо, сталося це через ліквідацію міжвідомчого органу, який надавав товарам статус гуманітарної допомоги. Функції цього органу передали Міністерству соціальної політики.




Авіакомпанії "Візз Ейр Україна", "ЮТейр Україна" і Air Onix дістали право експлуатувати ряд повітряних ліній, на яких раніше оперував "АероСвіт", а також працюють МАУ.


Президент Віктор Янукович доручив Кабміну розробити і подати на розгляд ВР законопроект про запровадження збору на обов'язкове пенсійне страхування при купівлі валюти суб'єктами господарської діяльності за безготівковий розрахунок.




Швидкісний потяг Hyundai, який у неділю, 17 березня, їхав зі Львова до Києва, зупинився у полі




Незважаючи на серйозні ризики для здоров'я, попрацювати на найнебезпечнішому будівництві світу охочих вистачає.


Сінгапурська суднобудівна компанія зі світовим ім'ям Keppel Corp сьогодні повідомила ділову громадськість про те, що вона скасувала контракти на будівництво двох напівзанурюваних нафтових вишок для української компанії НАК "Нафтогаз".




На узгодження до Міндоходів і МВС потрапив проект закону "Про Службу фінансових розслідувань України (фінансову поліцію)".


ТОВ "Інтерплат", яка буде займатися технічною підтримкою впроваджуваних урядом касових апаратів з електронною контрольною стрічкою, належить партнерам по бізнесу міністра агрополітики Миколи Присяжнюка.



Киевский зоопарк объявил поиск опекунов, которые могут предоставить средства для пищи и содержания животных.



Получив кредит в размере 1,5 млрд долларов США от Китая, Украина теперь обязана экспортировать около 4 млн тонн зерна в 2013 году. Таковы условия кредитного договора Китая.


У найближчий час Київ і Москва можуть домовитися про створення двостороннього спільного підприємства, якому буде здана в оренду газотранспортна система, а Україна у відповідь одержить зниження ціни на газ до 260 доларів за тисячу кубометрів.



На сьогодні не існує жодного договору оренди на жоден об'єкт або земельну ділянку, які займає у Криму Чорноморський флот РФ.




Заступник міністра аграрної політики Миколи Присяжнюка, керівник апарату МінАП Михайло Чужмир був затриманий при отриманні хабара. Про її суму не повідомляється.