Пт, 2024-03-29, 01:44
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 216 217 218 219 220 ... 241 242 »


В наш час одним із найцінніших ресурсів будь-якого приватного підприємця чи компанії є її репутація і добре ім’я. Саме тому багато сучасних бізнесменів прагнуть захистити його.
Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-09-22| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




Президент Польської Республіки Броніслав Коморовський носить годинник у 130 разів дешевший за годинник президента Віктора Януковича.



Українці бідніші за росіян та литовців. Такі дані містяться у "Звіті про світове багатство 2012 року" німецької страхової компанія Allianz, яка оцінила країни за рівнем доходів їхніх громадян.





Угода про зону вільної торгівлі в рамках Співдружності Незалежних Держав для України, Росії та Бєларусі набула чинності.




Парламент схвалив у першому читанні проект закону щодо права власності на землю. За відповідне рішення проголосували 233 депутати.




Українська делегація на чолі з головою Нацбанку Сергієм Арбузовим прибула з робочим візитом до США на переговори з МВФ.


Євросоюзу не загрожує припинення постачань російського газу через антимонопольне розслідування стосовно діяльності "Газпрому".




Правительство Украины расширило список претендентов на служебное жилье. Теперь в него вошли сотрудники Конституционного Суда, Национального банка и Счетной палаты.



У наступному десятилітті більш привілейованими країнами в світі стануть країни, що володіють достатніми запасами води та харчових продуктів.





Компанія олігарха Дмитра Фірташа "Газтек" перемогла в приватизаційному конкурсі з продажу 22,059% акцій компанії "Вінницягаз".



На міжбанківському ринку загострився дефіцит гривневої ліквідності. На початку тижня залишки на кореспондентських рахунках банків різко впали майже на 4 млрд гривень - до 15,7 млрд гривень.



Тягнибок заявив, що влада перед виборами маніпулює цифрами і намагається переконати населення, що "жити стало краще, жити стало веселіше".



Згідно з постановою Кабінету міністрів №843 від 3 вересня, оприлюдненою в середу, для легкових автомобілів з об'ємом двигуна від 1000 до 2000 куб см така ціна становить 7,37 тис грн, від 2000 до 3000 куб см - 14,08 тис грн.



Захистити національного машинобудівника можна, застосувавши утилізаційний збір на зразок запровадженого Росією, однак необхідно подолати опір імпортерів.


(ЕАГ) з опрацювання питань функціонування ринку нафти і нафтопродуктів та розвитку нафтопереробної промисловості при Кабінеті міністрів України ухвалила рішення про збереження поточних цін на бензин і дизпаливо в Україні щонайменше до листопада 2012 року.