Пт, 2024-04-26, 13:50
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 215 216 217 218 219 ... 241 242 »


На засіданні Кабінету Міністрів України було схвалено проект Закону України "Про внесення змін до Закону України "Про Державний бюджет України на 2012 рік".
Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-10-09| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


Європейські фінансові регулятори можуть віднести Україну до зони високого ризику і, як наслідок, підвищити рівень резервів, які зарубіжні фінансові корпорації змушені будуть формувати в разі інвестування коштів (у вигляді кредитів, або капіталовкладень) в українську економіку.



Россільгоспнагляд пояснив причини, через які з 4 жовтня було накладено тимчасову заборону на ввезення в країни Митного союзу молочної та м'ясної продукції восьми українських виробників.




Міжрегіональний швидкісний двосистемний електропоїзд підвищеної комфортності вітчизняного виробництва обігнав поїзд "Хюндай".


Представники бізнесу в Україні за підсумками третього кварталу 2012 року поставили рекордно низьку оцінку бізнес-клімату та умовам ведення господарської діяльності в країні - 2,14 бала (з п'яти), що є найнижчим показником від 2008 року



Сенат парламенту Казахстану прийняв Закон "Про ратифікацію Договору про зону вільної торгівлі".


Бізнес не вірить у можливість поліпшення інвестиційного клімату в країні після парламентських виборів. Згідно з опитуванням, проведеним "Європейською бізнес асоціацією", більш ніж 50% підприємців очікують лише погіршення умов своєї роботи.


Список найбільш високооплачуваних працівників в Україні очолюють керівники вищої ланки, IT-фахівці, менеджери з продажу і кадровики. Найбільше за рік зросли зарплати цих фахівців у сфері мережевої торгівлі, в банках і на виробництві.



Сьогодні на прилавках немає товарів з червоним значком "Містить ГМО", лише із зеленим "Без ГМО". Хоча в багатьох дешевих ковбасах, кондвиробах міститься 15% і більше ГМ-сировини, насамперед сої.





За січень–серпень 2012 року зареєстровано 1 млн 318,1 тис незайнятих громадян.



Верховна Рада дозволила іноземним громадянам та підприємствам з іноземним капіталом купувати землю несільськогосподарського призначення.



Навіть в умовах виборчого періоду доцільно звернути увагу на високий рівень навантаження соціальних виплат на економіку країни, вважає екс-міністр економіки України Богдан Данилишин.



Під час
переговорів на рівні прем'єр-міністрів України та Російської Федерації 28 вересня не було врегульовано питання про скасування стягнення утилізаційного збору на автомобілі по взаємній торгівлі.



Доходы можно разделить на два вида: пассивный и активный. Если вы ходите на работу, или занимаетесь бизнесом, то ваши доходы от этой деятельности являются активными, то есть вы добываете их сами, своим трудом


Как правило, люди либо обходят вопросы о деньгах стороной, либо только и говорят об их недостатке. Как показывает практика финансовых консультантов, чтобы неприятные сюрпризы не заставали врасплох, а также не приходилось брать кредиты и лезть в долговые ямы, свои дела нужно весьма тщательно планировать.