Пт, 2024-04-19, 14:06
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:28
Квіт - корупційні схеми, які існували при друкуванні підручників, ліквідовані
Інші останні Культурні новини

Правоохоронні відомства зараз активно розслідують діяльність колишнього керівництва Міністерства освіти і науки.

Про це в інтерв'ю ZN.UA повідомив глава Міносвіти Сергій Квіт.

"Головне для якості освіти - це шкільні підручникиі. Я можу сказати, що корупційні схеми, які існували при відборі та друкуванні  підручників, ліквідовані", - заявив глава Міносвіти.

"Уже скасовано заборону на використання в школах навчальної літератури, надрукованої до 2010 року. До речі, нинішня Державна підсумкова атестація для випускників проходить за різними збірниками завдань, а не тільки за платним, як це було раніше", - додав він.

За словами міністра, СБУ і Генпрокуратура зараз активно розслідують діяльність колишнього керівництва Міністерства освіти і науки.

"У зв'язку з необхідністю збереження таємниці слідства я не можу розповісти, про які саме питання йдеться. Проте можу сказати, що розслідують, безперечно, найрезонансніші. Кримінальне провадження не відкрито, але матеріалів уже зібрано достатньо, щоб довести корупційні схеми, організовані Дмитром Табачником", - підкреслив Квіт.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Культурні новини | Переглядів: 878 | Додав: adminA | Теги: Квіт, ліквідовані, друкуванні підручників, корупційні схеми | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]