Чт, 2024-03-28, 17:24
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:42
Міліція перед Євро-2012 склала базу футбольних хуліганів
Інші останні Спортивні новини


База українських футбольних фанатів, що були помічені у правопорушення під час матчів, налічує 1400 осіб. Про це повідомив начальник Департаменту громадської безпеки МВС Сергій Поготов.

За його словами, з лютого банк футбольних хуліганів збільшився на 200 осіб, передає Інформаційний центр Євро-2012.

"Створено єдиний банк даних проблемних уболівальників. У цей список увійшли особи, які здійснювали правопорушення під час футбольних матчів. Всього на даний момент 1400 громадян на такому обліку", - пояснив Поготов.

Він зазначив, що база даних проблемних вболівальників – це централізована система, користуватися якою можуть всі правоохоронні органи України.

Головним завданням збору таких даних є запобігання можливих загроз і заворушень під час чемпіонату.

Раніше повідомлялось, що українські вболівальники готуються в "качалках" до зустрічі з англійськими футбольними хуліганами, котрі наважаться зчинити бешкети під час чемпіонату Європи з футболу.

Тим часом прокуратура Львівської області вимагає від Головного управління у справах сім’ї та молоді облдержадміністрації надати інформацію про учасників молодіжних субкультурних рухів. Йдеться про кількість неповнолітніх, які сповідують субкультуру гопників, готів, скінхедів та інших. Також у прокуратурі цікавляться, "які офіційні заходи проводилися зазначеною категорією осіб впродовж 2011-2012 років".



Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 1059 | Додав: adminA | Теги: Євро-2012, базу футбольних хуліганів | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]