Сб, 2024-04-20, 01:17
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Весь Архів новин

« 1 2 ... 164 165 166 167 168 ... 226 227 »

 

 

Місцеві органи влади матимуть рік, щоб видалити з публічного простору назви, які вшановують осіб, організації, події та дати, що символізують комунізм або пропагують цю систему.

Останні Новини Європейського Союзу | Новини європейської України| Додано: 2016-05-21| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Високопоставлені представники Польщі та США в п'ятницю 13 травня взяли участь у церемонії початку будівництва бази ПРО поблизу населеного пункту Редзіково на півночі Польщі.


 

 

Європарламент закликає ЄС посилити тиск на Росію та розширити санкції у зв’язку із переслідуванням представників кримськотатарського народу на території тимчасово окупованої АР Крим.


 

 

Организация экономического сотрудничества и развития (ОЭСР) направила Латвии официальное предложение стать 35-м членом организации.


 

 

Парламент Греції проголосував за непопулярний законопроект, який передбачає проведення пенсійної реформи і підвищення податків.


 

 

Уряд працює над поправками до закону про працевлаштування, згідно з якими іноземці повинні отримувати таку ж зарплату, як поляки.


 

 

Якщо Німеччині вдасться переконати ЄС в необхідності її пропозицій, то це стане важливим кроком на шляху зміцнення військового потенціалу Євросоюзу.


 

 

Король Іспанії Феліпе VI підписав указ про розпуск обох палат парламенту і проведення в країні дострокових виборів 26 червня.


 

 

В Естонії в понеділок, 2 травня, почнуться найбільші в цьому році військові навчання "Весняний шторм 2016" (Kevadtorm 2016). Про це заявили в прес-службі головного штабу Сил оборони Естонії.


 

 

Послом Республіки Польща в Україні буде директор Фонду польсько-української співпраці PAUCI Ян Пєкло, який не пов’язаний з правлячою партією PiS.


 

США требуют от Германии большего участия в сдерживании России в Европе. Вашингтон, в частности, настаивает на существенном участии Бундесвера в запланированном размещении ротационных подразделений НАТО на восточных границах альянса.


 

За інформацією Посольства України в Польщі, представники польської прикордонної служби міста Бидгощ затримали злочинне угруповання, до якого входили польські громадяни. Це угруповання займалося продажем підроблених дозволів на працевлаштування.


 

У 2015 році іноземці придбали майже 4 тисячі помешкань в Польщі, найбільше у Варшаві, Кракові та Вроцлаві. Купували нерухомість, в основному, приватні особи та фірми з Німеччини та України.


 

 

У Європейській комісії визнали, що Болгарія і Румунія виконали всі вимоги для приєднання до Шенгенського безвізового простору.


 

Про можливість внесення змін до законодавства, яке регулює дію у Польщі "карти поляка" урядовці у Варшаві заявляли ще на початку цього року.