Пт, 2024-04-19, 02:07
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Весь Архів новин

« 1 2 ... 165 166 167 168 169 ... 226 227 »

 

 

Тисячі людей зібралися біля резиденції британського прем'єра Девіда Кемерона на Даунінг стріт в Лондоні після того як він визнав свою роль в офшорному скандалі.

Останні Новини Європейського Союзу | Новини європейської України| Додано: 2016-04-09| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

6 квітня у Нідерландах проходить референдум щодо Угоди про асоціацію України з Європейським Союзом. За даними 4 найбільших муніципалітетів явка на референдумі в Нідерландах щодо Угоди про асоціацію між Україною та ЄС становить 7%.


 

У Європейському парламенті на конференції 5 квітня представили звіти "Російські воєнні злочини на сході України" і "28 заручників Кремля". Розповісти про ситуацію на Донбасі до Брюсселя приїхали не лише правозахисники, а й постраждалі


 

 

Угода про стабілізацію та асоціацію між Європейським Союзом та Косовом набуває чинності. Про це йдеться в повідомленні Європейської Комісії.


 

 

Регистратор доменных имен сообщил, что таким образом отреагировал на запрос Министерства иностранных дел Латвии.
 


 

 

На латвійсько-російському кордоні побудовано перші три кілометри паркану, який стане одним із способів для затримання нелегальних мігрантів.
 


 

Уряд Франції не має наміру скасовувати європейський чемпіонат з футболу Євро-2016 та одну з найпрестижніших у світі велогонок "Тур де Франс" через високий ступінь терористичної загрози.


 

 

Міністр внутрішніх справ Польщі Маріуш Блащак заявив, що "за деякими оцінками, Польща прийняла навіть мільйон" українців.


 

Планами Міноборони РП передбачається, що війська територіальної оборони країни будуть п’ятим родом збройних сил Польщі. До кінця 2016 року планується створення трьох бригад тероборони Польщі.


 

 

Французькі історики в середу оприлюднили архіви спецслужб часів Другої світової війни, в яких міститься унікальна інформація про підпільні операції нацистів і французького Опору.


 

 

Брюссель звернувся до європейських банків з пропозицією уникати участі в розміщенні російських євробондів.


 

На мероприятии по случаю 17-ой годовщины вступления Польши в НАТО министр обороны отметил, что в июле "раз и навсегда изменится характер присутствия Польши в альянсе".


 

 

Еврокомиссия выступила с законодательной инициативой по отмене визовых требований для граждан Грузии для краткосрочных путешествий по Шенгенской зоне.


 

Євросоюз вимагає від путінського режиму негайного звільнення Надії Савченко. У разі продовження свавілля з боку Кремля в Європарламенті вимагають введення подальших політичних та економічних санкцій проти Росії.


Эйфелева башня в Париже, Франция


За три года до проведения Всемирной выставки 1889 года в Париже, во Франции состоялся конкурс на лучшее сооружение, демонстрирующее инженерные и технологические достижения страны.