Пт, 2024-03-29, 17:09
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 166 167 168 169 170 ... 225 226 »

 

 

Контролируемая государством литовская компания импорта газа Lietuvos doves tiekimas (LDT) заключила первый контракт на закупку газа у норвежской компании Statoil.

Останні Новини Європейського Союзу | Новини європейської України| Додано: 2016-02-06| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Берлін домагатиметься, щоб північноафриканські країни приймали назад своїх громадян, депортованих із ФРН за спрощеною процедурою.


 

У Польщі готуються прийняти біженців. Перша сотня мігрантів із Близького Сходу та Північної Африки, які наразі перебувають у Греції та Італії, прибуде літаком у березні.
 


 

В Европейском парламенте требуют, чтобы Российская Федерация вывела свои вооруженные силы с территории Украины, включая подразделения Черноморского флота, которые оккупировали Крым.


 

Європейський Союз у контексті потенційно виходу Британії з ЄС готовий запровадити так зване правило "аварійної зупинки", тобто надати країнам членам ЄС право відміняти податкові пільги для мігрантів з інших країн ЄС.


 

 

Народний депутат України Ірина Геращенко повідомила, що новим головою Парламентської асамблеї Ради Європи обрано Педро Аграмонта.


 

Президенту Латвії Раймонду Вейонісу (Raimonds Vejonis) планується провести операцію на серці, повідомили у клінічній університетській лікарні Паула Страдіня (Paula Stradina).
 


 

 

У Вроцлаві відбулося відкриття Культурної столиці Європи - Wroclaw 2016. Відбулася також презентація вулиці Львівської у самому центрі міста.


 

На літньому саміті НАТО у Варшаві Польща поставить питання про створення баз альянсу в країні. Міністр оборони країни Антоній Мачеревіч розцінює рішення з цього питання як визнання Польщі "рівноправним членом" НАТО.

 


 

 

"Сотні грецьких пенсіонерів та робітників пройшли центром Афін у п'ятницю, протестуючи проти планів уряду провести капітальну пенсійну реформу", - йдеться у повідомленні.


 

Брюссель схвалив низку програм співробітництва на суму мільярд євро, які націлені підтримати соціально-економічний розвиток у країнах по обидва боки кордону ЄС. Ідеться зокрема й про проекти в Україні.


 

Канцлерка Німеччини вважає за необхідне перевірити на жорсткість правила депортації з країни іноземців, які скоїли злочини. Заява пролунала на тлі дискусії щодо реакції на масові напади на жінок в новорічну ніч у Кельні.


 

Найпрестижніший концертний зал Лондона – Альберт-хол – закрито для російських виконавців. Про це розповів політичний емігрант з Росії та координатор руху "Говорите громче!" Андрій Сидельников.


 

 

Президент Естонії Тоомас Хендрік Ільвес і Ієва Купце повінчалися 2 січня в церкві Святої Анни у Халлісте. Ця церква була домашньою церквою сім'ї Ільвесів ще в XVIII столітті.


 

 

З 4 січня на кордоні Швеції і Данії введений режим прикордонного контролю, повідомляє DW. Таким чином Швеція має намір зупинити потік нелегальних мігрантів, що в'їжджають в країну.