Пн, 2024-04-29, 09:43
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 168 169 170 171 172 ... 226 227 »

 

Парламент Греції сьогодні, 18 листопада, ратифікував законопроект щодо Угоди про асоціацію між Україною та Європейським союзом. Про це повідомив глава МЗС України Павло Клімкін у Twitter.

Останні Новини Європейського Союзу | Новини європейської України| Додано: 2015-11-18| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

У дизайні м'яча компанія Adidas використовувала французькі національні кольори, а також елементи логотипу Євро-2016. М'яч отримав назву Beau Jeu, що з французької можна перекласти як "Красива гра".


 

Вечером 13 ноября во Франции были совершены самые кровавые теракты в истории страны. По последним данным, террористические атаки произошли в семи разных уголках Парижа, забрав жизни более 150 человек.


 

Новим маршалком (спікером) Сейму Польщі обрано Марка Кухцінського. Про це у четвер 12 листопада повідомив посол України в Польщі Андрій Дещиця у Twitter.


 

В Варшаве прошел очередной националистический "Марш независимости". На этот раз ежегодное шествие представителей националистических и патриотических организаций проходило под лозунгом "Польша для поляков. Поляки для Польши".


 

Німеччина має "рішуче та без історичних комплексів" подбати про охорону зовнішніх кордонів Євросоюзу. Про це заявив голова Євроради Дональд Туск, виступаючи 9 листопада в Берліні з традиційною "Європейською промовою".


 

Уряд Греції та кредитори не подолали розбіжностей з питань проведення реформ, а тому Єврогрупа 9 листопада навряд чи розблокує черговий транш допомоги у 2 млрд євро.


 

У випадку, якщо Брюссель не погодиться на висунуті Великобританією умови членства в Євросоюзі, глава уряду сполученого королівства підтримає її вихід з ЄС.


 

В Хорватии сегодня, 8 ноября, граждане изберут новый состав парламента. Это первые выборы в стране после вступления в Европейский союз.


 

Немецкие парламентарии официально разрешили проводить эвтаназию для тех людей, которые сами желают уйти из жизни, вычеркнув из законодательства какое-либо уголовное преследование.


 

Сьогодні, 5 листопада 2015 міста, міністри юстиції Естонії, Латвії та Литви підписали у Ризі меморандум про співпрацю, в якій узгоджено дії по пред'явленню Росії вимоги про відшкодування збитку за радянську окупацію.


 

"Долой из страны вместе с мафией!", "Извините, мы не производим столько, сколько вы воруете", "Уходите все!", "Деды ушли на войну, отцы на революцию, настала наша очередь!", "Не уйдем домой, мертвые не отпускают".


 

Суд польского города Кракова в пятницу, 30 октября, отклонил запрос Вашингтона экстрадировать кинорежиссера Романа Полански в США, где его обвиняют в растлении несовершеннолетних.


 

Сьогодні, 29 жовтня, парламент Кіпру ратифікував угоду про асоціацію між Україною та Європейським союзом. Про це повідомив міністр закордонних справ України Павло Клімкін.


 

Між країнами Євросоюзу з 2017 року не буде мобільного роумінгу. Відповідний закон ухвалено Європарламентом у вівторок, 27 жовтня 2015 року, під егідою Єдиного цифрового ринку ЄС.