Сб, 2024-04-27, 06:44
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 170 171 172 173 174 ... 226 227 »

 

Європарламент підтримав пакет заходів, які включають надання Греції протягом 2014-2020 років 35 млрд євро. Про це йдеться в прес-релізі на сайті Європарламенту.

Останні Новини Європейського Союзу | Новини європейської України| Додано: 2015-10-07| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

У понеділок, 28 вересня, у Страсбурзі (Франція) відкрилася осіння сесія Парламентської асамблеї Ради Європи, повідомила прес-служба Ради Європи.


 

У фінському місті Лахті демонстранти закидали автобус із біженцями фаєрами і камінням. Акція протесту почалася після того, як поширилася інформація про те, що на території колишньої казарми в Хеннала розмістять прохачів притулку.


 

Депутати Європарламенту у четвер, 10 вересня, у Страсбурзі ухвалили резолюцію щодо Росії та справ Олега Сенцова, Олександра Кольченка і Естона Кохвера (ув’язнений естонський офіцер).


 

Мигранты ополчились против стражей закона из-за низких условий жизни. Пятеро сотрудников полиции получили легкие ранения в результате бунта в центре временного содержания нелегальных мигрантов в городе Валенсия.


 

32% опрошенных считают закрытие границ лучшим решением при массовом притоке беженцев. Согласно опросу IBRiS, только каждый шестой опрошенный (16%) считает, что Польша должна безоговорочно принять часть беженцев, штурмующих границы ЕС.


 

У дворі старовинного замку в польському місті Красічин на півдні країни встановлений рекорд з танцювання гопака: впродовж 11 хвилин одночасно танцювали більше 250 юнаків і дівчат з України та Польщі.


 

Причиною нинішньої масштабної міграційного кризи є провальна політика Європейського Союзу у цій сфері. Про це заявив міністр закордонних справ Угорщини Петер Сійярто в Люксембурзі перед неформальною зустріччю глав МЗС країн ЄС.


 

Влада Австрії та Німеччини погодилися прийняти на своїх територіях біженців з Близького Сходу, що перебувають в Угорщині. Про це написав австрійський канцлер Вернер Файманн у себе в Facebook.


 

Это решение является частью "Европейской инициативы успокоения" , которую США реализуют для демонстрации восточноевропейским союзникам по НАТО приверженность к обеспечению их безопасности на фоне военной агрессии России в Украине.


 

В Будапеште закрыли вокзал Келети, чтобы помешать мигрантам, которые направляются в Австрию и Германию. Это один из крупнейших вокзалов венгерской столицы, через который мигранты, преимущественно из Сирии, направлялись на запад Европы.


 

Президент Європейської Ради Дональд Туск назвав міграційну кризу найважливішим на сьогодні питанням для Європи. Таку заяву він зробив у понеділок, 31 серпня.


 

Занимавшая до сегодняшнего дня пост главы Верховного кассационного суда, Василика Тану-Христофилу возглавила правительство на переходный период.


 

Немецкий бронированный поезд времен Второй мировой войны найден в польском городе Валбжих, подтвердили польские власти. Возможно, что в транспортном средстве может находиться золото, припрятанное лидерами Третьего Рейха.


 

 

У Латвії в магазинах Maxima торгували глобусами, на яких півострів Крим позначений як територія Росії. Наразі глобуси вилучили з продажу.