Сб, 2024-04-27, 04:44
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 169 170 171 172 173 ... 226 227 »

 

Правляча партія Болгарії "Громадяни за європейський розвиток Болгарії" (ГЄРБ) лідирує на місцевих виборах, які відбулися в неділю. Зокрема, політична сила отримала 32% голосів виборців.

Останні Новини Європейського Союзу | Новини європейської України| Додано: 2015-10-26| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Тысячи человек из всех регионов Черногории планируют выйти в субботу на крупнейшую антиправительственную акцию в столице страны Подгорице.


 

Социологические опросы двух центров исследований (CBOS, Millward Brown), обнародованные за три дня до парламентских выборов в Польше, прогнозируют победу оппозиционной партии "Право и Справедливость" (PiS) Ярослава Качиньского.


 

Латвія для боротьби з нелегальною міграцією може звести загородження на кордоні з Бєларуссю, розповіла місцевому телеканалу LSM прем'єр-міністр республіки Лаймдота Страуюма.


 

Польща вважає, що газопровід "Північний потік-2" суперечить енергетичній політиці ЄС, і Варшава порушуватиме питання щодо недоцільності його будівництва. Про це заявив заступник глави МЗС Польщі Конрад Павлік.


 

Словенія тимчасово призупиняє залізничне сполучення з Хорватією. Про це повідомляє сайт "Словенської залізниці". Зазначається, що пасажирські перевезення тимчасово припиняються за погодженням з владою країни.


 

На латвійсько-російському кордоні планують спорудити паркан довжиною 90 км. Про це повідомив  міністр внутрішніх справ Латвії Ріхард Козловскіс. Паркан буде чергуватися з камерами відеоспостереження й сенсорними системами.


 

У Брюсселі підписано угоду про будівництво газопроводу між Польщею та Литвою. Магістраль призначена значно посилити енергетичну безпеку трьох країн Балтії – Литви, Латвії та Естонії


 

Європейський центрбанк розіслав спеціальні буклети для співробітників 2,8 мільйона підприємств торгівлі та обслуговуючого сектора країн єврозони.


 

 

Делегація єврокомісарів направляється в Туреччину, щоб лобіювати проект угоди про спільну діяльність у питанні мігрантів.


 

Представительство Европейского Союза в Украине обнародовало ролик о санкциях в отношении России, введенных из-за аннексии Крыма и провоцирования РФ конфликта в Донбассе.


 

Премьер пообещал «полную независимость» от российских поставок газа со следующего года. Как ожидается, первые тестовые поставки газа из Катара польский терминал примет в декабре 2015 года, а коммерческую работу начнет в 2016 году.


 

Рада ЄС ухвалила рішення призупинити на 4 місяці дію санкцій щодо Бєларусі. Про це повідомив журналістам держсекретар з європейських справ при МЗС Франції Арлем Дезір.


 

Канцлерка Німеччини Анґела Меркель заявила, що Берлін не має наміру відмовлятись від гарантованого Основним законом ФРН права на отримання притулку.


 

 

Євросоюз готується протягом кількох тижнів вислати з Європи сотні тисяч мігрантів, які отримали відмову в наданні статусу біженця.