Вт, 2024-04-23, 12:21
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 184 185 186 187 188 ... 226 227 »

 

 

Документальний фільм "Путінські ігри", знятий ізраїльським режисером Олександром Гентелевим, удостоєний німецької телевізійної премії Deutschen Fernsehpreis, що вважається аналогом американської "Еммі".

Останні Новини Європейського Союзу | Новини європейської України| Додано: 2014-10-05| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

У найближчі два тижні в трьох країнах Балтії та Польщі будуть розгорнуті американські військовослужбовці і танки.


 

 

Пленум Конституційного суду Іспанії ввечері 29 вересня прийняв рішення про призупинення закону та указу про референдум в Каталонії.


 

В Латвии начались крупные международные военные учения сухопутных сил «Серебряная стрела 2014» (Silver Arrow 2014).


 

Сегодня во Франции проходят выборы в Сенат, верхнюю палату французского парламента. По прогнозам, победить могут правые силы.


 

 

Польські депутати підтримали кандидатуру колишнього міністра закордонних справ країни Радослава Сікорського на посаду спікера парламенту.


 

 

З огляду на продовження російської агресії, треба переглянути та посилити санкції щодо Москви, закликали у вівторок, 23 вересня, в Європарламенті.


 

 

Наприкінці місяця Євросоюз має намір проаналізувати дотримання сторонами конфлікту режиму припинення вогню на Донбасі.


 

Региональный парламент Каталонии (Испания) проголосовал в пятницу, 19 сентября, за закон, разрешающий «опрос» о независимости региона от Испании.


 

 

Що стосується "Містралів", які мають бути відправлені наприкінці жовтня, то за нинішніх умов це неможливо.


 

 

Вчора Президент Польщі Броніслав Коморовський заявив, що Росію необхідно позбавити права вето в Раді безпеки ООН на рішення стосовно України.


 

 

Дві області з 32 ще не оголосили результати голосування, однак ці дані не змінять результатів референдуму.

 


 

 

Європейська молодь влаштувала "криваве" обливання, щоб підтримати українців через війну на Донбасі.


 

Шотландські виборці сьогодні прийдуть на історичний референдум, за результатами якого визначиться, чи має Шотландія стати незалежною, чи вона залишиться у складі Великої Британії.