Чт, 2024-04-25, 11:07
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 188 189 190 191 192 ... 226 227 »

 

 

Европарламент утвердил Жана-Клода Юнкера главой Еврокомиссии.  Он получил более 400 голосов при необходимых 376.

Останні Новини Європейського Союзу | Новини європейської України| Додано: 2014-07-15| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

У столиці Польщі потужний вітер ламав дерева, зафіксовані численні випадки пошкодження автомобілів, припаркованих під деревами.


 

78 відсотків опитаних чехів негативно ставиться до дій Росії щодо України – це дані, які сьогодні оприлюднив Чеський центр вивчення громадської думки Інституту соціології Академії наук Чехії.


 

Люди, которые собрались на митинг, выкрикивали "Фу!" и "Здесь не Москва!". Протестующие на митинге держали в руках плакаты "Путин – убийца", "Свободу Олегу Сенцову".


 

 

План ввести в Германии дорожный сбор для иностранных владельцев легковых машин вызывает критику в Европе.


 

 

Міністр закордонних справ Латвії Едґарс Рінкевічс каже, що його уряд стурбований військовим переозброєнням Росії в районі Балтії.


 

 

Відсьогодні Федеративна Республіка Німеччина скасовує плату за видачу довгострокових віз для українців.


 

 

Президент Европейского парламента Мартин Шульц подал в отставку.
 


 

 

ОБСЄ закликає "негайно й без будь-яких умов" звільнити своїх спостерігачів, яких утримують у заручниках озброєні сепаратисти на сході України.


 

Германия поддержала жесткий новый целевой уровень, направленный на сокращение потребления энергоносителей в ЕС.


 

 

Министр иностранных дел Германии Франк-Вальтер Штайнмайер выразил опасения по поводу возможного раскола в ЕС из-за ситуации в Украине.


 

В Соборе Парижской Богоматери сегодня вечером будут молиться за мир в Украине. В Нотр-Дам-де-Пари состоится Божья литургия за мир в Украине и за упокоение погибших.


 

 

Фонтан-пам'ятник, що зображає пісяючим вождя світового пролетаріату Володимира Леніна, з'явився на Центральній площі Рональда Рейгана (Нова Гута) в Кракові.


 

 

Французькі активісти готуються до нової акції "Всесвітній день анти-Mistral", протестуючи проти продажу Росії десантних вертольотоносців.


 

 

Глава болгарского правительства Пламен Орешарски распорядился приостановить все работы в рамках проекта "Южный поток".