Пт, 2024-03-29, 11:43
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 199 200 201 202 203 ... 225 226 »


Згідно з останніми даними Єврокомісії, серед країн-членів ЄС у 2012 році Естонія показала найменший рівень новоутвореної заборгованості у порівнянні до свого ВВП - лише 0,3 відсотка.
Останні Новини Європейського Союзу | Новини європейської України| Додано: 2013-07-06| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

Зустріч міністрів фінансів у Брюсселі тривала понад сім годин, компромісу досягли в ніч на четвер, 27 червня. Нові правила передбачають, що у майбутньому кризові банки рятуватимуть власними коштами насамперед їхні власники.




Єврокомісія висунула звинувачення в порушенні антимонопольного законодавства проти 13 банків, Міжнародної асоціації свопів і деривативів та дослідницької організації Markit.



На боротьбу з молодіжним безробіттям Євросоюз направить 8 млрд євро. Гроші на гарантії роботи та навчання отримають країни, де понад 25% безробітних - це дещо більше середнього рівня по ЄС.




За рішенням Міжнародного арбітражного трибуналу у Відні, російський "Газпром" буде змушений повернути частину платежів німецької енергетичної компанії RWE.



У ході минулого обговорення було висловлено пропозицію, що резолюція повинна носити загальний характер без згадки конкретних країн і імен, а конкретно взятим країнам повинні бути присвячені окремі доповіді.



Уряд Німеччини 25 червня надіслав до Лондона офіційний запит у зв'язку з опублікованою раніше інформацією про проведену британськими спецслужбами програму стеження за електронною поштою і телефонними дзвінками.




Рада Європи схвалила зміни до митного кодексу щодо запровадження спільного контролю на кордонах з третіми державами.




Львовский облсовет принял обращение относительно антиукраинских действий польского Сейма, связанных с годовщиной событий на Волыни.



Великобританія оголосила про введення нової схеми, відповідно до якої, від деяких приїжджих, вимагатимуть, перед в'їздом в країну, надання боргового зобов'язання в сумі близько 4500 доларів.





Єврогрупа ухвалила вчора рішення про прийом Латвії в зону євро з 1 січня 2014 року.



Представник Німеччини на засіданні високопоставлених дипломатів Євросоюзу заблокував рішення про перехід до наступного етапу переговорів про вступ Туреччини до Євросоюзу.



Єврокомісія запропонувала нові правила, які дозволяють державам-членам тимчасово відновлювати контроль на внутрішніх кордонах Європейського Союзу у виняткових обставинах.



Учасники саміту Великої двадцятки у Лондоні 2009 року й не здогадувалися, що за ними шпигували. Утім, було саме так.


16 червня прем'єр-міністр Чехії Петро Нечас оголосив про свій намір піти у відставку. Заяву про це він зробив увечері в неділю, 16 червня, після засідання правління Громадянської демократичної партії (ГДП), лідером якої він є.