Чт, 2024-04-25, 21:57
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 203 204 205 206 207 ... 226 227 »



Король Іспанії Хуан Карлос I виписаний з лікарні, де шість днів тому йому зробили операцію по видаленню міжхребетної грижі в нижній частині спини.
Останні Новини Європейського Союзу | Новини європейської України| Додано: 2013-03-10| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



У разі необхідності Німеччина заблокує приєднання Болгарії та Румунії до Шенгенського безвізового простору. Планується, що рішення з цього питання буде винесено на наступному тижні.




Греческие власти готовятся снизить минимальную сумму инвестиций в недвижимость для получения вида на жительство до 200 тысяч евро.



Наглядова місія Європейського парламенту у складі Пета Кокса та Олександра Кваснєвського просила президента Віктора Януковича про помилування Юрія Луценка.




Германский политик, заместитель председателя Европарламента Александр Альваро получил серьезные травмы в результате ДТП на западе Германии.


Двоє грабіжників, озброєних пістолетами, увійшли в бутік компанії De Beers в центрі французької столиці увечері 19 лютого. Захопивши коштовності з двох вітрин, вони залишили приміщення через чорний хід.



Прокуратура Риму оцінить дії екс-прем'єра Італії Сильвіо Берлусконі, що очолює правоцентристську коаліцію на прийдешніх 24-25 лютого парламентських виборах.



Кризисные явления в Европе в 2012 году коснулись и гостиничного бизнеса. Выражается это прежде всего в падении рентабельности отрасли в целом. Конечно, есть страны, которых рецессия затронула в меньшей степени.




Згідно з рішенням по бюджету ЄС, Чехія в наступному бюджетному періоді отримає близько 20,5 млрд євро дотацій, повідомляє Радіо Праги.


У Мадриді сталися зіткнення поліції з демонстрантами, що вийшли на стихійні мітинги після того, як прем'єр Маріано Рахой в своєму телезверненні в суботу увечері спростував повідомлення про те, що він отримував неофіційну надбавку до своєї зарплати.



Музей Леопольда у Відні проведе спеціальну екскурсію по виставці "Чоловіча нагота" для нудистів. Тур пройде увечері після закриття музею, в ньому зможуть взяти участь всі охочі.




Из Музея динозавров, расположенного в пригороде швейцарского города Цюрих - Аатале, вор похитил древнее ископаемое возрастом 300 миллионов лет, а затем добровольно вернул его, подкинув в почтовый ящик

Торгівля людьми, примушування до зайняття проституцією, продаж наркотиків. Ці злочини приносять чималі прибутки мафії. За даними ООН, щороку організовані злочинні угруповання отримують доходів на 2,1 трильйони доларів США. Однак, чого варті ці кошти, коли їх не можна використовувати у легальному обігу?



Британський прем'єр-міністр Девід Кемерон, виступаючи з промовою з питань європейської політики, планує запропонувати провести орієнтовно в 2017 році референдум щодо членства країни в Євросоюзі.





США вимагають від уряду Греції не робити свою країну "енергетичним заручником".