Пт, 2024-04-26, 12:54
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 202 203 204 205 206 ... 226 227 »



Влада Швейцарії прийняла таке рішення у зв'язку з великим припливом робочої сили за останні два роки.
Останні Новини Європейського Союзу | Новини європейської України| Додано: 2013-04-25| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




Дирекція Каннського фестивалю зняла статус "нон ґрата" з режисера Ларса фон Трієра, якого у 2011 році вигнали з кінофоруму за "нацистський" жарт на прес-конференції.



Німецька авіакомпанія Lufthansa скасовує майже всі рейси, заплановані на понеділок, через страйки співробітників наземних служб. Очікується, що з приблизно 1720 польотів у ФРН буде виконано лише близько 30.



Представники Сербії та Косова прийшли до компромісного рішення з проблеми статусу регіону. Переговори відбулися в Брюсселі через п'ять років після одностороннього проголошення Приштиною незалежності.



Глава польського уряду Дональд Туск прийняв рішення звільнити міністра держмайна Миколe Будзановcького за недостатній контроль над держкомпаніями.



У Версальському палаці (Франція) у вівторок 16 квітня відкриється виставка скарбів з єрусалимського храму Гробу Господнього. В експозиції будуть представлені коштовності та історичні предмети.


Дортмундська "Боруссія" заробила в Лізі чемпіонів найбільше з-поміж усіх півфіналістів. На сьогодні німецький клуб заробив завдяки своєму виступу в турнірі, а це 4 перемоги при двох нічиїх у груповому раунді, а також по дві нічиї та перемоги в раунді плей-оф, 25,2 мільйона євро.


З великими труднощами подолала бар'єр чвертьфінальної стадії Ліги чемпіонів каталонська "Барселона". Підопічні Тіто Віланови були на межі вильоту із турніру, програючи за 20 хвилин до фінального свистка матч і путівку до 1/2, але зуміли виправити становище завдяки Ліонелю Мессі.



Відомий іспанський кінорежисер і сценарист Хуан Хосе Бігас Луна помер у віці 67 років.




У четвер, 4 квітня, двома поєдинками в Лондоні, а також матчами в Стамбулі і Лісабоні відкрилася чвертьфінальна стадія другого за значущістю клубного турніру континенту - Ліги Європи.




Мадридський "Реал" практично гарантував собі місце в півфіналі Ліги чемпіонів, розгромивши, завдяки голам Кріштіану Роналду, Каріма Бензема і Гонсало Ігуаїна.




Іспанська "Малага", діставшись у свій дебютний сезон у Лізі чемпіонів вже до чвертьфіналу, має непогані шанси пройти в наступний раунд турніру.


Апеляційний суд Мілану визнав Доменіко Дольче і Стефано Габбана винними в ухиленні від сплати податків, зобов'язавши їх виплатити штраф у розмірі 343 млн євро.



Президент Італії Джорджо Наполітано в п'ятницю 22 березня доручив сформувати новий уряд країни - цим важливим процесом займеться 61-річний лідер лівоцентристської Демократичної партії П'єр Луїджі Берсані.




Депутати Європарламенту на засіданні в Страсбурзі більшістю голосів проголосували проти резолюції, що закликає заборонити порнографію в європейському сегменті Інтернету.