Сб, 2024-04-27, 06:18
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 205 206 207 208 209 ... 226 227 »


Темпи зростання світової економіки помітно сповільнилися у 2012 році і, як очікується, будуть залишатися млявими у найближчі два роки. Про це йдеться у новій доповіді ООН.
Останні Новини Європейського Союзу | Новини європейської України| Додано: 2012-12-20| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Туреччина, Боснія і Герцоговина, Чехія, Польща, Португалія, Ліхтенштейн, Люксембург і Словаччина відмовилися брати участь у пісенному конкурсі "Євробачення-2013" через фінансові проблеми.



Британські науковці встановили, що зловживання шкідливою їжею, алкоголем, переглядом телевізора, а також куріння може віднімати до півгодини життя кожного дня.




Долар має сильний центральний уряд. "Переважна більшість фіскального бюджету США проходить через Вашингтон, а не через окремі штати".



Країни Євросоюзу в четвер домовилися про надання Європейському центробанку нових повноважень, які дадуть йому можливість контролювати банки єврозони з 2014 року, що стало першим кроком до більш близької інтеграції блоку.



Депутати Європарламенту схвалили бюджет Євросоюзу на 2013 рік у розмірі майже 133 млрд євро (172 млрд доларів), усунувши деяку невизначеність щодо майбутнього фінансування блоку.



У Європейському Союзі підтвердили, що у разі голосування шотландцями за незалежність від Британії на референдумі 2014 року, Шотландії доведеться подавати заявку на вступ до ЄС.



Футбольний клуб "Монако", який належить російському бізнесмену Дмитру Риболовлєву, запропонував піврічний контракт колишньому півзахиснику збірної Англії 37-річному Девіду Бекхему.




Понад 150 осіб заразилися гострою кишковою інфекцією на двох річкових теплоходах в Німеччині - "Белльріва" у Вісбадені і "Британія" в Брайзах.



У шведській і норвезькій столицях сьогодні відбудеться кульмінація нобелівських урочистостей - вручення премії і святковий бенкет для лауреатів і гостей.



"Ми не хочемо копіювати великі Олімпійські ігри, а провести змагання, які б відображали особливості Європи", - заявив президент Європейського олімпійського комітету Патрік Хіккі.




Шість держав, до яких належать Чеська Республіка, Велика Британія і Швеція, не братимуть участі у церемонії вручення ЄС Нобелівської премії миру.



На шибках трамваїв і автобусів у Бонні світяться рожеві наліпки: «Самотня й несподівано вагітна? Проект «Виходи». Дорога до й після пологів».



Євроокомісія подала план щодо подальшого розвитку єдиного економічного і валютного союзу (Economic and monetary union; EMU), до якого належать всі країни ЄС, за винятком Великобританії та Данії.





Євросоюз (ЄС) пожертвує призовий фонд Нобелівської премії миру дітям із зон військових конфліктів, йдеться в повідомленні Єврокомісії (ЄК).