Пн, 2024-04-29, 22:21
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 204 205 206 207 208 ... 226 227 »


Британський прем'єр-міністр Девід Кемерон, виступаючи з промовою з питань європейської політики, планує запропонувати провести орієнтовно в 2017 році референдум щодо членства країни в Євросоюзі.
Останні Новини Європейського Союзу | Новини європейської України| Додано: 2013-01-23| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)





США вимагають від уряду Греції не робити свою країну "енергетичним заручником".


Вчора в Швеції був представлений оновлений логотип конкурсу європейської пісні "Євробачення 2013".



Близько 130 художніх і документальних фільмів режисерів з майже 40 країн увійшли в програму міжнародного кінофестивалю TIFF, який відкривається в понеділок у північно-норвезькому місті Тромсе



21 декабря 2012 были начаты переговоры между ЕС и Газпромом относительно правового статуса российских трубопроводов в Европе.


 

Досить песимістичне майбутнє змалював комісар ЄС із соціальних питань Ласло Андор, представляючи у вівторок, 8 січня, в Брюсселі черговий соціальний звіт.



Згідно з новими правилами, священики, що знаходяться в одностатевому цивільному партнерстві, зможуть стати єпископами, якщо пообіцяють дотримуватися целібату.




Партії, представлені у Бундестазі, 2012 року одержали майже на третину менше великих пожертв від бізнесу, якщо порівнювати з попереднім роком.




Учора президент РФ Путін підписав указ про надання знаменитому французькому актору Жерару Депардьє російського громадянства.


Канцлер ФРН Ангела Меркель в традиційному новорічному зверненні до громадян попередила про економічні виклики прийдешнього року. 2013-й обіцяє бути важчим року, що минає.




Екс-прем'єр Великобританії Маргарет Тетчер в суботу була виписана з лікарні, в якій кілька днів тому вона перенесла операцію на сечовому міхурі



В італійському місті Баньоло-Мелло, яке розташовано в провінції Брешія, 34-річна жінка-бармен Лаура Маггі стала об'єктом загальної ненависті жіночої половини цього населеного пункту.



Головні заслуги королеви в цьому році - це участь в церемонії відкриття Олімпійських ігор в Лондоні, відвідування засідання уряду на Даунінг-стріт, а також запис різдвяного телезвернення у форматі 3D.



Музей має 6 тис експонатів. Особлива роль у колекції присвячена ліверпульській групі Beatles. Тут розміщена сцена, на якій Пол Маккартні та Джон Леннон уперше виступали разом.



У частині європейських країн напередодні Різдва встановилася аномально тепла погода - стовпчик термометра піднімається до 20 з гаком градусів.