Вт, 2024-04-16, 19:47
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Весь Архів новин

« 1 2 ... 206 207 208 209 210 ... 226 227 »


Міжнародний валютний фонд (МВФ) попри прогрес щодо заспокоєння ринків, досягнутий за останні три місяці у зоні євро, попереджає європейські банки про наявність "великого ризику" для світової фінансової стабільності у зв’язку з витоком капіталу.
Останні Новини Європейського Союзу | Новини європейської України| Додано: 2012-10-12| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


В Осло Норвезький Нобелівський комітет 12 жовтня оголосив лауреата Премії миру. Лауреатом премії став Європейський Союз. Нобелівська премія миру вручається за досягнення в галузі зміцнення миру. Це 24-й випадок в історії, коли Нобелівська премія вручається не людині, а організації.





Польща і Словаччина зняли заборону на імпорт і продаж чеського алкоголю. Про це стало відомо 9 жовтня.




Пасажири, які летять не в день страйку, наскільки це можливо, не мають потерпати від його наслідків, йдеться у рішенні суду.



ПАРЄ розібралася з визначенням терміна "політичний в'язень" і попросила країни Ради Європи надалі враховувати це визначення в юридичних розглядах.



Цього тижня на найбільшому в світі спеціалізованому ярмарку "Security”, що стартував в Ессені, понад тисяча учасників з 40 країн представляють нові розробки в сфері "розумної" боротьби й попередження злочинності.



Іспанія готується схвалити новий бюджет, який передбачає жорсткі заходи економії. Цими заходами іспанська влада намагається уникнути необхідності звертатися до ЄС і МВФ з офіційним запитом про позику.



Найбільші профспілки Греції проводять перший від часу приходу до влади консервативного уряду в червні загальний страйк проти заходів жорсткої економії і зниження рівня життя



У ході сутичок поліції і демонстрантів у будівлі парламенту в Мадриді у вівторок поранено 65 людей, одну з них тяжко, 27 демонстрантів затримано.

У нас відбувається масштабне зниження робочої сили і зниження кількості талантів. Про це під час виступу на Міжнародному інвестиційному форумі Сочі-2012 сказав президент і головний виконавчий директор, Boston Consulting Group Ханс-Пол Бюркнер.



Стан фінансів, до якого дійшли Ірландія та низка інших членів Євросоюзу, - це результат того, що національна система контролю за фінансовим сектором не була достатньою.



У Євросоюзу може з'явитися президент, спільне МЗС, можливо, єдина армія і єдина європейська віза. Про це йдеться в проекті реформи, яку запропонували одинадцять міністрів закордонних справ країн Євросоюзу.




Найприємнішими аспектами відпустки поза межами своєї країни для європейців можуть стати дешевий алкоголь і безкоштовні послуги Wi-Fi.



Інтеграція на європейських енергетичних ринках у середньостроковій перспективі має привести до встановлення єдиної ціни на російський газ для всіх споживачів.



Міністерство охорони здоров'я Чехії повністю заборонило продаж алкогольних напоїв міцністю понад 20 градусів на території країни. Санкція накладена у зв'язку з масовими отруєннями метиловим спиртом.