Чт, 2024-04-25, 12:05
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 208 209 210 211 212 ... 226 227 »



США проводять перевірку Deutsche Bank на предмет порушення економічних санкцій проти Ірану.
Останні Новини Європейського Союзу | Новини європейської України| Додано: 2012-08-18| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




ФРН підтримує збереження євро, заявила канцлер Німеччини Ангела Меркель на спільній прес-конференції з прем'єр-міністром Канади Стівеном Гарпером.



У Бельгії в четвер, 16 серпня, після зіткнення в повітрі зі зграєю птахів розбився винищувач F-16.



Місто Бристоль у Великобританії випустить власну валюту, бо місцева влада побоюється наслідків боргової кризи в Європі. Нова валюта буде називатися бристольський фунт - по аналогії з єдиною британською валютою фунтом стерлінгів.


Довгий літній світловий день, який "панує" зараз у Скандинавії, змушує сотні тисяч правовірних мусульман робити дуже непростий вибір: або померти від виснаження, або перестати бути правовірними, не виконуючи вимог релігії в священний місяць Рамадан.



Політична кар'єра одного з лідерів ультраправої партії "За кращу Угорщину" ("Йоббік") виявилася на межі розпаду після того, як стало відомо, що батьки матері політика були євреями.



"З 15 серпня цього року Президент зможе надавати польське громадянство усім іноземцям незалежно від того чи вони жили та як довго жили у Польщі".


14 серпня до МЗС Литви було викликано бєларуського посла Володимира Дражіна, якому було висловлено позицію Євросоюзу у зв'язку з відмовою Бєларусі продовжити акредитацію послові Швеції і рішенням вислати з Мінська інших шведських дипломатів.



В Інтернеті 7-хвилинний ролик-реліз 47-хвилинного фільму "Втрачений день" став одним з найпопулярніших 8 серпня за переглядами.




Римський амфітеатр, діаметр якого становить понад 150 метрів, на сьогодні має перепад рівнів у 40 см між своєю південною та північною частинами.



У німецькому місті Гамбург відкрився готель для садомазохістів. Невеличка площа розділена на дві кімнати, котрі винаймаються за розкладом від 18:00 вечора до 9:00 ранку.



Соціалісти вирішили не чіпати доходи простих громадян і збільшили податки фактично лише для забезпечених категорій громадян. Ідеться, зокрема, про тих французів, чиї статки перевищують 1,3 мільйона євро.




Президент Польщі Броніслав Коморовський хоче побудувати в країні власну систему протиракетної оборони (ПРО).



Член олімпійської збірної Німеччини з веслування Надя Дригалла залишає розташування своєї команди в Лондоні.



Іспанський король Хуан Карлос сьогодні під час відвідування генерального штабу збройних сил спіткнувся, впав і сильно забив носа.