Пт, 2024-04-26, 15:30
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 207 208 209 210 211 ... 226 227 »


Інтеграція на європейських енергетичних ринках у середньостроковій перспективі має привести до встановлення єдиної ціни на російський газ для всіх споживачів.
Останні Новини Європейського Союзу | Новини європейської України| Додано: 2012-09-15| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Міністерство охорони здоров'я Чехії повністю заборонило продаж алкогольних напоїв міцністю понад 20 градусів на території країни. Санкція накладена у зв'язку з масовими отруєннями метиловим спиртом.




Найбільша німецька авіакомпанія Lufthansa в суботу відновила нормальну роботу після 24-годинного страйку бортпровідників.



Комісар Євросоюзу з торгівлі пригрозив поскаржитися на Росію у СОТ через безліч обмежувальних практик і вважає, що, вступивши до СОТ, Москва зобов'язана грати за правилами.



Експертна група високого рівня подала сигнал тривоги державам-членам ЄС у зв'язку з кризою грамотності, оголосила в четвер прес-служба Єврокомісії.




Єврокомісія почала розслідування у відношенні ВАТ "Газпром" за підозрою в порушенні антимонопольного законодавства ЄС.



Небезпека застосування хімічної зброї в світі і досі реальна, повідомила в понеділок журналістам верховний представник Євросоюзу із закордонних справ і політики безпеки Кетрін Ештон.



"Тим, кому не вистачає виховання, щоб гідно поводитися, доведеться відчути на собі силу закону. Якщо вмовляння не діють, доведеться платити".



Єврокомісія розробила план реформи банківського сектору єврозони, ключовим елементом якого є передача прямого нагляду за 6 тис банків Євросоюзу Європейському центральному банку (ЄЦБ).



Студенти Берлінського університету імені Гумбольдта роздяглися для зйомок в еротичному календарі заради покращення умов навчання.



В результаті удару блискавки на заході Франції сталася катастрофа туристичного літака, внаслідок чого загинули чотири людини, які перебували на борту.



Правительство Германии создало специальную комиссию во главе с заместителем министра финансов Томасом Штефаном для проверки возможных последствий выхода Греции из зоны евро.



Боса одного з кланів неаполітанської "каморри" Гаетано Маріно на прізвисько "Обрубок" застрелили на багатолюдному пляжі посеред білого дня.



Прем'єр-міністр Греції Антоніс Самарас, якому на цьому тижні належить зробити заяву про перспективи економіки країни перед Парижем і Берліном, припустив, що його уряд міг би продати чи здати в оренду грецькі острови.



У кортеж машин канцлера ФРН Ангели Меркель під час її візиту до Молдови невідомий кинув пляшку із запальною сумішшю.