Чт, 2024-03-28, 12:37
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 107 108 109 110 111 ... 177 178 »

 

 

Міністр закордонних справ Павло Клімкін сподівається, що Україна отримає безвізовий режим з країнами Європейського Союзу в жовтні або листопаді.

Останні Новини про співпрацю України з ЄС | Новини європейської України| Додано: 2016-09-12| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Глави урядів України і Польщі дадуть доручення відповідним органам щодо покращення ситуації з перетином спільного кордону і зменшенням черг.


 

 

Німеччина вирішила виділити 8 млн євро Міжнародному комітету Червоного Хреста для гуманітарної допомоги Україні. Про це йдеться в повідомленні посольства Німеччини в Україні.


 

 

27 серпня США передали п'ять автомобілів "BURTEK B4731" для потреб української армії. Про це повідомила прес-служба Міністерства оборони.


 

 

Президент Польщі Анджей Дуда заявляє, що Польща підтримуватиме євроінтеграційні і євроатлантичні прагнення Української держави.


 

Президент Франції Франсуа Олланд привітав президента України Петра Порошенка з нагоди 25-ї річниці Незалежності України та наголосив, що Франція залишається на боці України в пошуках постійної формули вирішення конфлікту на сході країни.


 

 

 

24 августа польский президент примет участие в торжествах по случаю Дня независимости Украины.
 


 

 

Європейські країни прагнуть до нормалізації ситуації у відносинах з Росією, але не за рахунок поступок у принципових питаннях, зокрема агресії Росії проти України.

 


 

 

"Ми не повинні піддаватися на аргумент, що санкції не працюють, тому повинні бути скасовані. Навпаки: якщо санкції не працюють, їх треба посилити", - переконаний він.


 

США передали військовослужбовцям Збройних сил України партію нових безпілотників вартістю понад 12 млн дол. Про це повідомляє Генеральний штаб Збройних сил України на своїй сторінці у Facebook.


 

Декларація у справі Волинської трагедії, яку прийняв у п'ятницю 22 липня Сейм Польщі, є кроком назад в українсько-польських відносинах. Про це в Польщі заявив голова Об'єднання українців у Польщі (ОУП) Петро Тима.


 

Президент України зустрівся з з делегацією Альянсу лібералів і демократів за Європу (ALDE) на чолі з Гансом Ван Бааленом і Петрасом Ауштрявичусом, на зустрічі обговорювалися безвізовий режим для України і ситуація на Донбасі.


 

 

Україна і США виконають спостережний політ над Росією на американському літаку спостереження ОС-135Б в рамках Договору з відкритого неба.


 

 

Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ (СММ) в Україні знову заявила, що проросійські бойовики на Донбасі незаконно перешкоджають її роботі в зоні АТО.


 

Європейський Союз вважає неконструктивним запровадження Україною дзеркальних торговельних обмежень проти Росії, заявив єврокомісар з питань розширення і політики добросусідства Йоханнес Ган на прес-конференції в Києві.