Пт, 2024-04-19, 22:12
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Весь Архів новин

« 1 2 ... 108 109 110 111 112 ... 177 178 »

 

 

Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ (СММ) в Україні знову заявила, що проросійські бойовики на Донбасі незаконно перешкоджають її роботі в зоні АТО.

Останні Новини про співпрацю України з ЄС | Новини європейської України| Додано: 2016-07-14| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Європейський Союз вважає неконструктивним запровадження Україною дзеркальних торговельних обмежень проти Росії, заявив єврокомісар з питань розширення і політики добросусідства Йоханнес Ган на прес-конференції в Києві.


 

Європейська Комісія невдовзі ухвалить програму боротьби з корупцією в Україні, що передбачає фінансування на суму 50 млн євро, заявив комісар Європейського Союзу з питань політики сусідства та розширення Йоганнес Ган.


 

НАТО не розглядає можливості постачання летальної зброї в Україну, проте країни-члени Альянсу можуть самостійно визначати свою політику в цій сфері. Про це заявив генсек НАТО Єнс Столтенберг.


 

Україна закликає Нідерланди ухвалити відповідальне рішення щодо Угоди про асоціацію України з Європейським Союзом. Про це йшлося під час зустрічі президента України Петра Порошенка з прем’єр-міністром Королівства Нідерланди Марком Рютте.


 

 

Міністр культури Євген Нищук пропонує Польщі створити механізм для уникнення інцидентів з недопуском українських музикантів до Польщі при перетині українсько-польського кордону.


 

Державний секретар США Джон Керрі в четвер 7 липня прибув до України. "Так, літак приземлився в аеропорту "Бориспіль", Керрі прибув", - повідомили у посольстві США в Україні.


 

 

Глава представництва Європейського Союзу в Україні Ян Томбінський висловив стурбованість з приводу блокування роботи Верховної Ради.


 

 

Президент Петро Порошенко мав телефонну розмову з президентом Польщі Анджеєм Дудою. Глави держав скоординували позиції напередодні саміту НАТО, який відбудеться у Варшаві 8-9 липня.


 

 

Президент України Петро Порошенко у четвер 30 червня в рамках офіційного візиту до Болгарії прийняв участь в урочистому відкритті пам'ятника Тарасу Шевченку в Софії.


 

Глави держав та уряд країн-членів Євросоюзу доручили Раді ЄС якнайскоріше вирішити питання щодо занепокоєнь Нідерландів щодо ратифікації Угоди про асоціацію ЄС-Україна за результатами голландського референдуму 6 квітня.


 

 

Як передає Польське радіо, рішенням журі нагороди українську льотчицю відзначено "За силу духу в боротьбі за людську гідність і честь".


 

 

Польща ініціює створення міжпарламентської асамблеї парламентів країн "Вишеградської групи", України та Румунії.


 

 

Міністр закордонних справ України Павло Клімкін висловив здивування і розчарування декларацією Бюро Парламентської асамблеї Ради Європи, прийнятої вчора 24 червня.


 

Програми залучення випусників провідних університетів США до стажування та практики в Україні отримають ширшу підтримку. Про це на своїй сторінці в Facebook 22 червня повідомив глава АП Борис Ложкін за підсумками зустрічі з маршалом Гарвардського університету Джекі О’Ніл.