Пт, 2024-03-29, 03:59
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 144 145 146 147 148 ... 177 178 »



Європейський Союз відкладає роботу з українською владою за Угодою про асоціацію з Україною, заявив єврокомісар з питань розширення Штефан Фюле.
Останні Новини про співпрацю України з ЄС | Новини європейської України| Додано: 2013-12-15| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Ахметов, Пінчук і Фірташ зберігають гроші в ЄС, тому що вважають, що це більш безпечно, ніж в Україні чи Росії. Однак, якщо з'явиться знак запитання, то вони повинні будуть задуматися про свої дії.




Европейский парламент осуждает политическое и экономическое давление России на Украину.




Сьогодні Європейський парламент ухвалив резолюцію про результати Вільнюського Саміту і майбутнє Східного Партнерства, зокрема стосовно України/



У демократичному суспільстві можуть бути проведені нові вибори, коли необхідно оновити народну законність, наголошує Європарламент.




У Європейському парламенті зареєстрований проект резолюції «Про результати Вільнюського саміту і майбутнє Східного партнерства, зокрема щодо України».



Міністр закордонних справ Німеччини Ґідо Вестервелле закликає український уряд утриматися від насильства і почати реальний діалог, а не тільки його обіцяти.




Власти Украины упустят шанс на подписание договора с ЕС, если при урегулировании кризиса в стране победит политика силы, заявил министр иностранных дел Литвы Линас Линкявичюс.



Мы с уважением относимся к отваге людей, которые стоят за демократию, мир и объединение... На следующей неделе Европарламент вынесет резолюцию по Украине.




Від початку протестів Майдан Незалежності відвідали високопосадовці Польщі, Литви, Німеччини, Нідерландів і Канади



В Совете Европы "с беспокойством восприняли" тот факт, что до сих пор в Украине по делу Юлии Тимошенко "не был проведен тщательный анализ возможного влияния на уголовное судопроизводство нарушений статьи 5 .


Під час візиту європейські політики зустрінуться з лідерами української опозиції та донькою Юлії Тимошенко, Євгенією. Також вони мають намір провідати поранених учасників Євромайдану у лікарнях.



Миятович высказала надежду, что будет проведено тщательное расследование этих инцидентов, виновные будут наказаны и предстанут перед судом.




Міністр закордонних справ Німеччини Гідо Вестервелле завітав до мітингувальників на Майдані Незалежності.