Пт, 2024-03-29, 15:49
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 143 144 145 146 147 ... 177 178 »


Віце-президент Європейського Парламенту Джанні Піттелла закликав Європейський Союз вжити заходи для припинення антидемократичних дій режиму президента Януковича в Україні.
Останні Новини про співпрацю України з ЄС | Новини європейської України| Додано: 2014-01-05| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Вице-президент Европарламента Питтелла поднимет вопрос санкций против украинских чиновников в Европейском и итальянском парламентах.



У 2014 році українцям не варто очікувати підписання Договору про асоціацію з ЄС, повідомив депутат Європарламенту і голова делегації Європарламенту в Комітеті парламентського співробітництва ЄС-Україна Павел Коваль.



«Есть такой инструмент — Международный стандарт противодействия отмыванию денег. Согласно ему, банкам запрещено сотрудничать с зарубежными коррумпированными политическими деятелями»




Новий рік на Євромайдані у Києві зустрічала очільниця фракції Зелених у Європарламенті Ребекка Гармс.




Перед этим Р.Хармс посетила Киев вместе с председателем комитета Европарламента по иностранным делам Эльмаром Броком в середине декабря.





"ЄС вважатиме українське керівництво відповідальним за безкарність нападників на організаторів, активістів і журналістів Евромайдана".



"Двері залишаються відкритими. Ніякої дати, коли вони будуть закриті, немає. Ми хочемо укласти цю угоду про асоціацію, Європа підготувалася до цього. І тепер рішення має прийняти Україна".



Міністри закордонних справ Німеччини Франк-Вальтер Штайнмайер і Польщі Радослав Сікорський, заявляють про готовність їх країн надати допомогу Україні в модернізації економіки.



"Гра" між Європою і Росією за Україну не завершена. Про це заявив у Брюсселі голова Ради міністрів Польщі Дональд Туск перед самітом Європейської Ради.



Набагато ефективніше подіяли би точкові персональні санкції проти Януковича та членів його "сім'ї" через механізми європейської фінансової розвідки, яка нині активно формується в ЄС.


Європарламент закликав негайно сформувати спеціальну місію ЄС високого політичного рівня для врегулювання політичної кризи в Україні. Про це йдеться у тексті резолюції "Результати Вільнюського саміту та майбутнє Східного партнерства з огляду на події в Україні".




Якщо Україна прийме рішення, угода про асоціацію з Україною може бути підписана наприкінці цього тижня. Про це заявив міністр закордонних справ Швеції Карл Більдт.



Найважливішим для мене є те, щоб не відбулося ескалації насильства. Угода про асоціацію  відповідає усім прагненням, які давно прокинулися у цій країні і яким немає місця за влади Президента Януковича.