Чт, 2024-04-25, 23:38
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 142 143 144 145 146 ... 177 178 »



Європейський Союз готовий делегувати посередників високого рівня на переговори опозиції та влади.
Останні Новини про співпрацю України з ЄС | Новини європейської України| Додано: 2014-02-05| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




У випадку, якщо опозиція та президент найближчим часом не досягнуть домовленостей щодо розв'язання конфлікту в Україні, Німеччина вдасться до погроз санкціями.



Президент Європейської комісії Жозе Мануель Баррозу заявляє, що Європейський Союз зі своїми партнерами обговорюють надання фінансової допомоги Україні, щоб подолати економічні виклики, які є, а не для того, аби Київ підписав Угоду про асоціацію.




Європейський союз і Сполучені Штати працюють над великим планом фінансової допомоги Україні.


О 17:15 за Польським часом всі Польські телевізійні та радіоканали увімкнули пісню польсько-українського гурту Taraka - Podaj Rękę Ukrainie. Чудова пісня в цей же час виконувалась на головній сцені Майдану у Києві.




Парламентська асамблея Ради Європи (ПАРЄ) ухвалила жорстку резолюцію щодо України.




Первым «медицинским беженцем» из Украины стал 23-летний автомайдановец, маркетолог Ростислав Мельник, который 23 января пострадал на Грушевского.



Київ – Захід спільно з українцями має провести розслідування всіх злочинів проти людяності, вбивств та катувань мітингувальників, активістів та журналістів, які мали й досі мають місце в Україні.

Задержанных активистов Евромайдана необходимо освободить без проведения переговоров, считает председатель делегации членов Европейского парламента, председатель комитета иностранных дел Европарламента Элмар Брок.




Учасники акцій протесту в Україні проявили відвагу, намагаючись домогтися зближення їхньої країни з ЄС, заявила канцлер ФРН Ангела Меркель.




Делегація Європарламенту у вівторок вилетить до України. Цього ж дня візит до Києва розпочне високий представник ЄС із зовнішніх справ та політики безпеки Кетрін Ештон.




Головною темою сесії Парламентської асамблеї Ради Європи (ПАРЄ), яка відкривається сьогодні в Страсбурзі, стане, судячи з усього, ситуація в Україні.

 


Єврокомісар Штефан Фюле вважає, що для розв'язання кризи необхідно відновити довіру людей і почати всеосяжний політичний процес для відновлення стабільності в країні.




Рада Європейського Союзу висловлює глибоке занепокоєння у зв'язку з подіями в Україні та закликає до широкого діалогу для вирішення політичної кризи.



Закони, прийняті 16 січня Верховною Радою і підписані президентом Віктором Януковичем "обмежують особисті свободи громадян" та "відводять Україну від Європи"