Чт, 2024-04-18, 23:23
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Весь Архів новин

« 1 2 ... 146 147 148 149 150 ... 177 178 »


Рада ЄС на рівні міністрів закордонних справ сьогодні, 18 листопада, у Брюсселі обговорить готовність України до підписання Угоди про асоціацію на Вільнюському саміті "Східного партнерства".
Останні Новини про співпрацю України з ЄС | Новини європейської України| Додано: 2013-11-18| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Голова Представництва Європейського Союзу в Україні Ян Томбінський вважає, що несвоєчасне виконання Україною умов для підписання угоди про асоціацію з ЄС підриває довіру до неї.



В Европейской комиссии отметили недавнее заявление наблюдательной миссии Европейского парламента в составе Пэта Кокса и Александра Квасьневского о возможности решения Украиной остающихся проблем.



Посланці Європарламенту Пет Кокс і Олександр Кваснєвський у вівторок ввечері, 12 листопада, вилетіли в Україну. "Це остання спроба взяти участь у вирішенні проблеми Тимошенко".



Відразу після візиту в Україну, який пройде 12-13 листопада, Кокс і Кваснєвський полетять до Брюсселя, де представлять в середу остаточний звіт на засіданні Конференції президентів Європарламенту.


Європейська комісія, вітаючи голосування в першому читанні "євроінтеграційних" законопроектів, закликає Україну поквапитися з їх ухваленням у другому читанні і вирішенням ситуації з екс-прем'єром Юлією Тимошенко.



По мнению немецкого политолога Андреаса Умланда, Евросоюз и США обязательно помогут выстоять Украине в экономическом противостоянии с Россией.


Усі положення угоди про "відкрите небо" між Україною і ЄС повинні набути чинності не пізніше 2015 року. Про це 7 листопада заявив директор департаменту авіаційних перевезень та аеропортів Державної авіаційної служби Сергій Коршак.




Місія Кваснєвського-Кокса показала часові межі нам - як треба вкластися парламенту для ухвалення рішення. Сьогодні це вівторок-середа (наступного тижня).




Українські політики і експерти підбили підсумки виконання Україною плану дій візової лібералізації (ПДВЛ) з Євросоюзом. Висновки виявилися невтішними.


В Адміністрації президента України не розглядають можливості перенесення процедури підписання угоди з Євросоюзом на 2014 рік та розраховують встигнути з виконанням усіх зобов’язань до саміту у Вільнюсі в листопаді.



Сегодня заключительный день их трехдневного визита. Главная цель миссии, предоставить европарламентариям выводы относительно перспектив решения в Украине вопроса Юлии Тимошенко.




У Києві відбулася конференція з питань виконання Кримінального процесуального кодексу.


"Я б просив владу України не грати на час і зробити те, що треба", - сказав Сікорський. Він додав, що президенту Януковичу "немає чого плутатись, комбінувати, а лише у співпраці з місією Кокса-Кваснєвського виконати, що слід".





Конгресс местных и региональных властей Совета Европы с 29 октября по 31 октября в Страсбурге рассмотрит ситуацию с развитием демократии на местах в Украине и ситуацию вокруг выборов мэра Киева.