Ср, 2024-04-24, 02:00
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 145 146 147 148 149 ... 177 178 »

Під час візиту європейські політики зустрінуться з лідерами української опозиції та донькою Юлії Тимошенко, Євгенією. Також вони мають намір провідати поранених учасників Євромайдану у лікарнях.
Останні Новини про співпрацю України з ЄС | Новини європейської України| Додано: 2013-12-06| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Миятович высказала надежду, что будет проведено тщательное расследование этих инцидентов, виновные будут наказаны и предстанут перед судом.




Міністр закордонних справ Німеччини Гідо Вестервелле завітав до мітингувальників на Майдані Незалежності.




Генсек Совета Европы Турбьерн Ягланд отправляется в Киев для завтрашней встречи между лидерами парламентских партий, премьер-министром и министром иностранных дел.



Комісія закордонних справ Сенату Польщі ухвалила резолюцію в справі ставлення української влади до проекту Угоди про Асоціацію з ЄС та подій на Майдані Незалежності в Києві 30 листопада 2013 року.



Голова Комітету у закордонних справах Європарламенту Ельмар Брок (ХДС), висловився на користь якнайшвидшого проведення президентських виборів в Україні.


У Єврокомісії й у керівництві однієї з великих європейських держав заявили, що не вірять у можливість підписання УА доти, доки в Україні не зміниться президент.

 

Міністри закордонних справ Польщі Радослав Сікорський та Швеції Карл Більдт оприлюднили спільну заяву щодо подій в Україні .



Канцлер Німеччини Ангела Меркель та президент Литви Даля Грібаускайте поспілкувалися 28 листопада з президентом України Віктором Януковичем перед робочим обідом з главами держав і урядів у Вільнюсі.



Голова Євроради Херман ван Ромпей і голова Єврокомісії Жозе Мануель Баррозу підтвердять президенту України, що Євросоюз і досі налаштований підписати з Києвом угоду про асоціацію.




Колишній президент Польщі Лех Валенса готовий приїхати в Україну як посередник задля примирення політичних груп на шляху у Європу.



У неділю, 24 листопада, у Варшаві відбулася акція на підтримку Євромайдану. Акція розпочалася о 13.00 біля посольства України у Республіці Польща.



Київ ще не поінформував Брюссель офіційно про рішення призупинити процес підготовки до підписання Угоди про асоціацію.Про це заявив європейський комісар Штефан Фюле.




До Верховної Ради України прибув Штефан Фюле. Він пройшов кулуарами в сторону кабінетів керівництва парламенту.