Ср, 2024-04-24, 14:47
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 154 155 156 157 158 ... 177 178 »


19 квітня, віце-президент Європейської народної партії Яцек Заріуш-Вольський заявив, що без звільнення екс-прем'єр-міністра Юлії Тимошенко Європейський Союз не підпише Угоду про асоціацію з Україною.
Останні Новини про співпрацю України з ЄС | Новини європейської України| Додано: 2013-04-19| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




Ренат Кузьмін та інші посадовці, винні у вибірковому правосудді, не мають права користатися свободою пересування у Євросоюзі.



Спостережна місія Європарламенту у складі екс-президентів Пета Кокса та Олександра Кваснєвського продемонструвала "потенціал у досягненні результатів, необхідних для подальших стратегічних рішень" у відносинах Києва і Брюсселя.




Місію Кваснєвського-Кокса продовжено до вересня. Потім буде ще одна оцінка ситуації. А резолюція Європарламенту - перед самітом Східного партнерства в Вільнюсі.



Європейський парламент простою більшістю підтримав рекомендації Раді ЄС підписати з Україною Угоду про спрощення порядку видачі віз. За таке рішення проголосувала більшість депутатів Європейського парламенту.



Під час нечастих зустрічей керівництва української держави з представниками високих політичних кіл з країн Євросоюзу, українська сторона запевняє Західну Європу, що євроінтеграція є пріоритетом зовнішньої політики України.




Європейський парламент знову розділився щодо України - частина підтримує рекомендацію Раді ЄС підписати з Києвом Угоду про спрощення порядку видачі віз, частина - ні.





США повинні більш активно реагувати на намагання Росії повернути Україну у свій геополітичний і економічний табір.



Звільнення колишнього міністра внутрішніх справ України Юрія Луценка недостатньо для підписання Угоди про асоціацію між ЄС та Україною до Вільнюського саміту "Східного партнерства".



В Адміністрації президента розраховують, що угода між Україною та Європейським союзом про спрощення оформлення віз набере чинності до травневих свят.




Віце-президент Європарламенту Яцек Протасевич вважає, що звільнення Юрія Луценка з в’язниці є позитивним, але недостатнім кроком для виконання критеріїв Євросоюзу.




В Україні таке розвинене хабарництво, що західним журналістам годі зрозуміти, як ще якісь гроші залишаються в державному бюджеті.




Європарламентарі констатують відсутність прогресу у справах ув'язнених українських політиків, судові справи яких відстежує місія Кокса-Кваснєвського.


Парламентська асамблея Ради Європи у рамках своєї компетенції готова надати Україні необхідну допомогу для підписання Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом, але Україні необхідно пришвидшити поступ до стандартів Ради Європи.



Верховна Рада розгляне у першочерговому порядку законопроекти, ухвалення яких вимагає Євросоюз, щоб підписати Угоду про асоціацію України й ЄС.