Ср, 2024-04-24, 09:14
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 155 156 157 158 159 ... 177 178 »



Для членства України в Митному Союзі необхідний її вихід із Світової організації торгівлі або перегляд угоди з СОТ у рамках зобов'язань щодо МС.
Останні Новини про співпрацю України з ЄС | Новини європейської України| Додано: 2013-03-25| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




На підписання Угоди про асоціацію України з Євросоюзом істотно вплине звіт місії екс-голови Європарламенту Пета Кокса і колишнього президента Польщі Олександра Кваснєвського.


В Україні в сфері демократії та прав людини відбулося подальше погіршення. Про це йдеться у документі спільної робочої групи Єврокомісії "Реалізація Європейської політики сусідства в Україні "Прогрес у 2012 році та рекомендації щодо впровадження".




Екс-глава Єврокомісії Романо Проді не є прихильником санкцій щодо України, які обговорюються в політичних колах ЄС та США.



Член парламентського комітету з питань євроінтеграції Петро Порошенко вважає, що лютий, березень та квітень є визначальними місяцями в справі євроінтеграції України.


Європейський комісар з питань розширення та Європейської політики сусідства Штефан Фюле заявляє, що прийшов час постачати для Києва хороші новини у вирішенні проблеми виборчого правосуддя і, зокрема, у справах екс-прем'єра Юлії Тимошенко і екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка.


Угода про асоціацію з Україною є одним з пріоритетів для ЄС. Навіть той факт, що події в Україні стають приводом для організації візиту президента Пета Кокса впродовж кількох годин з метою проведення переговорів з українською владою - вагоме тому підтвердження.


Чутки про створення двостороннього консорціуму з Росією, якому буде здана в оренду українська ГТС, а Україна у відповідь одержить зниження ціни на російський газ до 260 доларів за тисячу кубометрів, видаються достовірними.



Європарламент на пленарному засіданні має намір обговорити українське питання за участі Верховного представника ЄС з питань зовнішньої політики і політики безпеки, віце-президента Єврокомісії Кетрін Ештон.



Спостерігач від Європейського парламенту за справами екс-прем'єра Юлії Тимошенко та екс-глави МВС Юрія Луценка президент Пет Кокс, скасувавши усі плани, вирушив до Києва.


Європейський комісар з питань розширення та Європейської політики сусідства Штефан Фюле заявляє, що позбавлення народного депутата України Сергія Власенка його мандата - це не європейський шлях і навряд чи він наближає Україну до Євросоюзу.


Лідер фракції Партії зелених у Європарламенті Ребекка Хармс вважає, що жодного європейського політика і державного діяча не засудили б за тим обвинуваченням, які були пред'явлені екс-прем'єру України Юлії Тимошенко за підписання газових контрактів з Російською Федерацією.


Віце-президент Європейської Комісії Кетрін Ештон і єврокомісар з питань європейської політики сусідства Штефан Фюле заявляють про своє занепокоєння ситуацією, пов'язаною з можливим позбавленням депутатського мандата Сергія Власенка.



Представники двох комітетів ВР надіслали відкритого листа голові представництва ЄС в Україні Яну Томбінському щодо ситуації з захистом персональних даних в Україні.




Заступник торговельного представника США, посол США при СОТ Майкл Пунке прокоментував можливу зміну Україною тарифної політики в рамках СОТ.