Нд, 2024-04-28, 12:32
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 158 159 160 161 162 ... 177 178 »



На 9 січня заплановано зустріч, на якій, як очікується, і буде представлено остаточну доповідь місії за результатами роботи в Україні.
Останні Новини про співпрацю України з ЄС | Новини європейської України| Додано: 2013-01-05| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




Нових правил щодо декларування валюти при в'їзді та виїзді з ЄС не ухвалювали.


Експерти схиляються до того, що в закон "Про Єдиний державний демографічний реєстр і документи, які підтверджують громадянство України, засвідчують особу або її спеціальний статус" доведеться вносити зміни.


Щокварталу, починаючи з кінця 2011року, індекс інвестиційної привабливості України лише погіршується, свідчать дані Європейської Бізнес Асоціації. Нині цей показник становить 2,12 за п’ятибальною шкалою. Це - найнижчий показник за останні чотири роки.



У Стамбулі відбулася церемонія передачі Україні головування в Організації Чорноморського економічного співробітництва (ОЧЕС), яке офіційно розпочнеться 1 січня 2013 року.



У Європейському парламенті ніхто не виступив проти підписання Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом.


У Європейському Союзі окреслилася чітка смуга поділу між країнами, що готові йти на певні поступки Києву для його зближення з Європою, і тими країнами та політиками, які вважають, що Україна занадто проблематична та недостатньо європейська.



У проекті резолюції Європарламенту щодо України йдеться про необхідність зробити більш рішучі кроки в напрямку лібералізації візового режиму.


Если я открываю британскую газету The Guardian или немецкий Bild и читаю на первой странице, что президент крупной европейской страны пользуется золотым унитазом, то я прекрасно понимаю: первое, что у меня спросят в этой стране - не как развивается мой бизнес, а сколько я дам отката".

 

39-летний миллиардер Игорь Янковский купил особняк в районе Ист-Сайд на Манхеттене в Нью-Йорке (США) за $22,375 млн.




Європа не має права втратити Україну. Таку думку висловив депутат німецького Бундестагу від християнських демократів Карл-Георг Веллманн під час польсько-німецько-української конференції.



Соглашение об ассоциации с Евросоюзом Молдова может подписать уже в конце 2013 года.





Норвезьку сторону цікавило, який порядок денний буде підтримувати Україна під час головування в ОБСЄ.




Міністерство рибного господарства Норвегії в 2013 році виділить 35 млн дол на поглиблення відносин з Україною.




В Евросоюзе имеются противники вступления Украины в ЕС, поскольку считают ее обременительной для Европы.