Чт, 2024-03-28, 13:24
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 156 157 158 159 160 ... 177 178 »



Європейський Союз пообіцяв Україні, що сприятиме у вирішенні питання диверсифікації постачань природного газу.
Останні Новини про співпрацю України з ЄС | Новини європейської України| Додано: 2013-02-26| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




Україна не має "плану Б" на випадок, якщо їй не вдасться досягти відповідності критеріям, які надав їй Євросоюз для підписання Угоди про асоціацію.


Президент України Віктор Янукович під час зустрічі з главами Польщі та Словаччини Броніславом Коморовським і Іваном Гашпаровичем минулого тижня у польському місті Вісла пообіцяв звільнити колишнього міністра внутрішніх справ Юрія Луценка.


Сьогодні в Брюсселі відбудеться саміт Україна-ЄС, який не був проведений в 2012 році через проблеми з дотриманням українською владою демократичних стандартів.



Україна не має в очах французів жодного іміджу. Про це в інтерв’ю "Українському тижню" заявив відомий французький філософ Поль Тібо.



Президент Європейської комісії Жозе Мануель Баррозу заявляє, що майбутній саміт Україна-ЄС буде використаний для відновлення зобов'язань сторін порядку денного політичної асоціації та економічної інтеграції.


Європейський Союз хотів би, щоб Україна узгоджувала з ним можливі кроки до зближення з Митним союзом для оцінки їхньої відповідності майбутній угоді про глибоку та всебічну Зону вільної торгівлі.



Брюссель вперше назвав чіткі часові рамки для імплементації Києвом умов, закладених у грудневих висновках Ради ЄС: до травня Україна повинна продемонструвати відчутний прогрес у виконанні цих умов.




Європа, можливо, більше за Україну зацікавлена у підписанні Угоди про асоціацію.



Президент України Віктор Янукович в середу 20 лютого в польському місті Вісла зустрінеться з двома президентами: польським - Броніславом Коморовським, та словацьким - Іваном Гашпаровичем.




У 2012 році 25% усіх шенгенських віз Україні видало генеральне консульство Польщі у Львові.



Європейське енергетичне співтовариство здивоване заявою президента Віктора Януковича про неучасть у газовому спорі Києва і Москви з приводу виставленого "Газпромом" рахунку в 7 млрд доларів.


Глава правління Центру прикладних політичних досліджень "Пента" Володимир Фесенко вважає, що якщо Угоду про асоціацію з Євросоюзом не буде підписано в листопаді, шанси на її підписання з'являться лише після 2015 року.


ЕС оценивает события в Украине в 2012 г. критично. Об этом на встрече со спикером Верховной Рады и лидерами фракций заявил европейский комиссар по расширению и европейской политике соседства Штефан Фюле.