Чт, 2024-05-02, 12:37
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Весь Архів новин

« 1 2 ... 159 160 161 162 163 ... 177 178 »



В Евросоюзе имеются противники вступления Украины в ЕС, поскольку считают ее обременительной для Европы.
Останні Новини про співпрацю України з ЄС | Новини європейської України| Додано: 2012-11-27| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




Під час зустрічі глав МЗС 27 країн-членів ЄС у Брюсселі в понеділок, 19 листопада, рішення про подальшу долю Угоди про асоціацію та політики щодо України не буде.




У владних коридорах ЄС всерйоз замислюються над запровадженням санкцій щодо окремих представників української влади за прикладом "списку Магнітського".



У Брюсселі, на засіданні "круглого столу" 14 листопада депутат Європарламенту Павел Залевський (група народних партій, Польща), зокрема, зазначив, що виступає за скасування візового режиму з Україною.


Європейський комітет Ради Європи з попередження тортур і жорстокого поводження закликає українську владу вжити всіх необхідних заходів, щоб забезпечувати лікування та медичний огляд усіх в’язнів, які цього потребують, за межами СІЗО.





Вибори, що пройшли в Україні, були гірші за попередні, але Європарламент має і надалі співпрацювати з країною.





Міністр закордонних справ Швеції Карл Більдт заявляє, що Європа занепокоєна протіканням виборів в Україні.



У Польщі до списків виборців на вибори народних депутатів 28 жовтня включені близько 6,5 тис. громадян України із, щонайменше, декількох десятків тисяч, які перебувають в країні.



У Європейській комісії "За демократію через право" Ради Європи (Венеціанській комісії) жалкують, що ухвалений закон України про внесення поправок до закону "Про прокуратуру" не було передано їм для оцінки, і побоюються, що ця реформа має "косметичний" характер.



Довгострокові спостерігачі від ОБСЄ за виборами в Україні підтвердили у своєму звіті обмеженість обсягів висвітлення кампанії в новинах та інформаційних випусках, зокрема, на найбільш популярних телеканалах.



Екс-президент Польщі Александр Кваснєвський вважає, що Євросоюз зацікавлений у співпраці з Україною як з огляду на її економічний потенціал, так і з історичного погляду.


Більшість європейських експертів вважає, що відносини між Україною та Європейським Союзом після парламентських виборів в Україні не зміняться, свідчать результати дослідження "Три сценарії розвитку відносин Україна-ЄС після виборів 2012 року" Інституту світової політики, презентованого в четвер у Києві.



Єврокомісія наполягатиме на повній політичній реабілітації колишнього прем'єр-міністра України Юлії Тимошенко. Про це заявив президент Європейської Комісії Жозе Мануель Баррозу.




У ситуації міжнародної ізоляції, до якої за 7-10 років докотилася Бєларусь за президентства Лукашенка, Україна на чолі з Януковичем опинилася за один рік.



Канцлер Німеччини Ангела Меркель висловила свою солідарність із демократичною опозицією України та заявила про підтримку екс-прем’єра Юлії Тимошенко.