Нд, 2024-05-12, 17:06
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Весь Архів новин

« 1 2 ... 160 161 162 163 164 ... 177 178 »


Екс-президент Польщі Александр Кваснєвський вважає, що Євросоюз зацікавлений у співпраці з Україною як з огляду на її економічний потенціал, так і з історичного погляду.
Останні Новини про співпрацю України з ЄС | Новини європейської України| Додано: 2012-10-19| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


Більшість європейських експертів вважає, що відносини між Україною та Європейським Союзом після парламентських виборів в Україні не зміняться, свідчать результати дослідження "Три сценарії розвитку відносин Україна-ЄС після виборів 2012 року" Інституту світової політики, презентованого в четвер у Києві.



Єврокомісія наполягатиме на повній політичній реабілітації колишнього прем'єр-міністра України Юлії Тимошенко. Про це заявив президент Європейської Комісії Жозе Мануель Баррозу.




У ситуації міжнародної ізоляції, до якої за 7-10 років докотилася Бєларусь за президентства Лукашенка, Україна на чолі з Януковичем опинилася за один рік.



Канцлер Німеччини Ангела Меркель висловила свою солідарність із демократичною опозицією України та заявила про підтримку екс-прем’єра Юлії Тимошенко.




"13 тисяч 148 українців подали заявки на легалізацію в Італії в рамках закону, що передбачає амністію для нелегальних працівників.


Досі подорож автобусом у пасажирів нерідко асоціювалася з головним болем та відсутністю належного сервісу. Гарантувати зміни на краще має міжнародна угода про нерегулярні перевезення пасажирів автобусами Interbus, яку  у вівторок ратифікувала Верховна Рада.



Це дипломатична мова, і якщо ми публічно говоримо про "стурбованість" і "тривогу", то фактично це означає крайній ступінь нашого невдоволення".





У Європейському суді з прав людини нині налічується 10,4 тисячі скарг на Україну, що становить 7,5% загальної кількості скарг у суді.


Верховний представник Євросоюзу з питань спільної зовнішньої політики і політики безпеки Кетрін Ештон і комісар ЄС з питань розширення та Європейської політики сусідства Штефан Фюле закликають владу України негайно розв'язати проблеми рівного доступу кандидатів до ЗМІ та прозорості в діяльності ЦВК.



В Європейському парламенті здивовані нинішнім складом Верховної Ради України - через велику кількість багатих депутатів. "Потрібно подумати про процедуру відбору кандидатів від партій, ситуацію необхідно міняти".



Віце-голова Європейського Парламенту Яцек Протасевич стверджує, що подальша співпраця Європейського Союзу з Україною залежить від перебігу парламентських виборів.



Європарламент перервав місію спостереження в Україні, яку здійснювали колишній президент Польщі Олександр Кваснєвський та екс-президент Європарламенту Пет Кокс.



Звіт за результатами спостережної місії екс-президента Польщі Олександра Кваснєвського та екс-президента Європейського парламенту Пета Кокса є проміжним - місію буде продовжено аж до закінчення парламентських виборів в Україні.


Глава моніторингового комітету ПАРЄ Андрес Еркель не виключає, що процеси проти опозиціонерів засновані на передвиборчих розрахунках влади. Він також упевнений, що українські засуджені потраплять під визначення "політичних в'язнів".