Сб, 2024-05-18, 07:36
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Весь Архів новин

« 1 2 ... 162 163 164 165 166 ... 177 178 »

"Комісар Фюле повинен дуже чітко сказати, що ЄС хоче сильного українського партнера, але клуб олігархів боїться демократичних громадян. Вони хочуть, щоб все було по-іншому, те, чого вони хочуть, призведе до жорстокості, злочинів і експлуатації. Це - не європейський шлях".
Останні Новини про співпрацю України з ЄС | Новини європейської України| Додано: 2012-09-12| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Генеральний секретар Ради Європи Турб'єрн Ягланд зазначає, що деякі міжнародні політики стурбовані можливою ізоляцією України через відсутність реформ.




У Польщі, в місцевостях, де проживають лемки, встановлять географічні покажчики українською мовою.



"Європейська інтеграція є пріоритетом, магістральним напрямом розвитку держави", - сказав Грищенко, виступаючи перед слухачами Дипломатичної академії України в суботу, 1 вересня, в Києві




Посол Польщі в Україні Генрик Літвін зазначає необхідність співпраці з Україною у сфері збереження спільної культурної спадщини.



Голова представництва Євросоюзу в Українi Жозе Мануел Пiнту Тейшейра вважає, що в нинiшнiй ситуацiї пiдписання угоди про асоцiацiю навряд чи можливе.



"Влада в Україні, здається, схильна продовжувати свій курс репресії".Так Більдт прокоментував рішення Вищого цивільного й карного суду.



Експерт також упевнена, що "в цій непростій грі програв усе-таки Київ". "Це йому потрібні інвестиції, кредити та ринки ЄС. Це йому потрібен захист від російського тиску. Однак для ЄС простягнути руку Україні в цих умовах буде важко", - резюмувала Шумило-Тапіола.


Європейська мережа організацій зі спостереження за виборами ENEMO оголосила про початок міжнародного спостереження за парламентськими виборами в Україні.



Європейський суд з прав людини розпочав розгляд скарги екс-прем'єра Юлії Тимошенко, яка звинувачує Україну за чотирма статтями Європейської конвенції про захист прав людини i засадничих свобод.



Розгляд скарги Тимошенко до України в Європейському суді з прав людини проходить під головуванням судді з Люксембургу Діна Шпільмана.




Чеська Республіка та Угорщина відрядять своїх спостерігачів на вибори до Верховної Ради України, які відбудуться 28 жовтня 2012 року.



Депутат від Європейської народної партії Ельмар Брок попереджає, що ЄС і Європарламент "знайдуть правильні відповіді в потрібний момент".



В Україні існує проблема якості вакцини і її доступність. Про це заявив координатор системи ООН в Україні Олів'є Адам.



У Стокгольмі у дипломатів різних країн за півроку накопичилося близько 600 паркувальних штрафів, які вони відмовляються оплатити. Найбільше порушень у співробітників посольств Росії, Китаю та України.