Сб, 2024-05-04, 02:14
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Весь Архів новин

« 1 2 ... 164 165 166 167 168 ... 177 178 »


Саміт ЄНП в Брюсселі обговорив можливість застосування ЄС санкцій до України через ситуацію із політично вмотивованими судовими процесами, заявляє заступник голови партії "Батьківщина" Григорій Немиря.
Останні Новини про співпрацю України з ЄС | Новини європейської України| Додано: 2012-06-29| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




Президент Парламентской ассамблеи Совета Европы Жан-Клод Миньон утверждает, что действительно важных реформ сейчас в Украине нет. Он заявил об этом на открытии сессии в Страсбурге.




Чего и сколько сажать? Это трудный вопрос для мелких украинских фермеров, которые имеют свою землю, купили мотоблок и хотят зарабатывать деньги своим трудом. Так как они не имеют маркетинговых отделов, которые бы делали прогноз потребностей рынка и цен.




Завдяки Євро-2012 європейці виявили у себе під боком комфортну і доброзичливу країну.



На странице сайта Генерального консульства Польши во Львове, на которой происходит регистрация желающих получить индивидуальную польскую визу, произошли определенные изменения.



Жозе Мануел Пінту Тейшейра обійматиме посаду голови представництва Європейського Союзу в Україні, доки новий посол ЄС Ян Томбіньський не прибуде в Україну.


Комітет з міжнародних справ Європарламенту 18 червня обговорив ситуацію в Україні та перспективи підписання Угоди про асоціацію (УА). В ході дискусії представник Європейської служби зовнішніх дій Гуннар Віганд повідомив, що Київ відмовився від претензій на підписання УА до проведення парламентських виборів.




Комітет Європейського парламенту з закордонних справ у понеділок розгляне ситуацію в Україні в контексті підписання угоди про асоціацію з Європейським Союзом.



Президент Парламентської Асамблеї Ради Європи Жан-Клод Міньйон планує зустрітися з екс-прем’єр-міністром України Юлією Тимошенко. Про це він заявив учора під час зустрічі з Євгенією Тимошенко.


Швеція вважає, що процес європейської інтеграції України зупинено. Про це у своєму особистому блозі написав міністр закордонних справ Швеції Карл Більдт




ЄС може збільшити фінансову допомогу Україні на здійснення судових реформ.Про це заявив у Страсбурзі заступник Генерального секретаря Європейської служби зовнішніх дій Мачей Поповскі.




У Єврокомісії підтверджують відсутність намірів відвідувати матчі Євро-2012 в Україні. Про це заявила сьогодні на брифінгу речник Єврокомісії Піа Аренкільде Хансен.



Європарламент (ЄП) оголосив, що за справою Юлії Тимошенко від імені Євросоюзу спостерігатимуть авторитетні політики - Олександр Кваснєвський і Патрік Кокс, які готові вирушити до Києва.



Питання застосування санкцій до окремих українських чиновників в ЄС ще не обговорювалося, заявив глава представництва ЄС в Україні Жозе-Мануель Пінту Тейшейра.



Брюссель підпише з України Договір про асоціацію, коли переконається, що Київ поважає верховенство закону, проте не йдеться про якісь антиукраїнські заходи, заявив голова Європейської Ради Герман Ван Ромпей.