Пт, 2024-05-17, 08:05
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Весь Архів новин

« 1 2 ... 161 162 163 164 165 ... 177 178 »

Глава моніторингового комітету ПАРЄ Андрес Еркель не виключає, що процеси проти опозиціонерів засновані на передвиборчих розрахунках влади. Він також упевнений, що українські засуджені потраплять під визначення "політичних в'язнів".
Останні Новини про співпрацю України з ЄС | Новини європейської України| Додано: 2012-10-02| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




Голова місії, депутат Європарламенту Павло Коваль заявив, що перші висновки спостерігачів Європарламенту буде оприлюднено в понеділок, 29 жовтня.



Україна демонструє регрес в демократії, а підготовка до парламентських виборів викликає занепокоєння. Про це сказав глава делегації спостерігачів від ПАРЄ Андреас Ґросс.




Генсек Ради Європи Торбйорн Ягланд закликає Верховну Раду відмовитися від ідеї внести зміни до Кримінального кодексу про наклеп.



Польща і далі переконує Європу в доцільності надання Україні можливості приєднатися до європейської спільноти, заявляє президент Польщі Броніслав Коморовський.



Юлія Тимошенко та Юрій Луценко у в’язниці, тиск на TBі, і тепер посилення закону. Громадській думці буде складно повірити, що це робиться в інтересах країни, а не в інтересах правлячої влади.



Головна проблема України - недотримання домовленостей. Про це заявив європейський комісар з питань розширення та політики добросусідства Штефан Фюле.



Міністр закордонних справ Швеції Карл Більдт заявляє, що він недавно не зміг провести побачення з Юлією Тимошенко, яка відбуває покарання в колонії в Харкові, оскільки цьому противився МЗС України.



Для України дуже важливо визначитися, в які міждержавні об'єднання вона хоче інтегруватися. Інакше рано чи пізно вона може опинитися в міжнародній ізоляції, переконаний міністр закордонних справ Швеції Карл Більдт.



ЄС поки не бачить умов для підписання Угоди про асоціацію Україна-ЄС. Про це заявив голова Єврокомісії Жозе Мануель Баррозу в ході форуму "Ялтинська європейська стратегія" 15 вересня.



Сьогодні, 15 вересня, набрала чинності угода з Польщею про скасування плати за національні візи.


Євроінтеграція України останнім часом уповільнилася через появу додаткових питань Євросоюзу до України, однак їх буде знято після парламентських виборів, вважає президент України Віктор Янукович.


Ввечері 13 вересня де-факто стартував щорічний 9-й форум Ялтинської європейської стратегії (YES). Офіційна частина заходу відбудеться 14 жовтня в Лівадійському палаці.



Прем'єр-міністр Туреччини Реджеп Таїп Ердоган прибув в Україну для зустрічей із владою й участі в 9-й конференції "Ялтинська європейська стратегія" (YES).


Офіційний Брюссель очікує від України виконання певних умов, за яких проведення саміту Україна-ЄС у цьому році буде можливим. Про це йдеться у письмовій відповіді спікера Високого представника ЄС з міжнародних справ і політики безпеки Майї Коч'янчич.