Ср, 2024-04-17, 00:26
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:53
"Євробачення-2017" в Києві буде проведено на найвищому рівні - Гройсман
Інші останні Новини шоу-бізнесу

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман запевнив, що міжнародний пісенний конкурс "Євробачення-2017" в Києві буде проведено на найвищому рівні. Про це Гройсман написав у Facebook.

Він нагадав, що однією з подій року, що минає стала перемога Джамали на "Євробаченні 2016", і зараз триває робота з підготовки до наступного конкурсу. Прем'єр повідомив, що напередодні Нового року перевірив стан справ.

"Уже є домовленість з шоу-продюсером Стівом Барлоу, для якого Євробачення-2017 стане вже шостим. Підписано договір зі студією дизайну сцени - Wider Design. Визначено місце проведення і підписаний договір з Міжнародним виставковим центром. Проведено попередні переговори між НТКУ та Міністерством економіки України щодо максимального застосування Системи публічних електронних закупівель ProZorro і проведення відкритих і прозорих тендерних процедур", - написав він.

Гройсман підкреслив, що "Євробачення-2017" пройде на найвищому рівні.

"Наше завдання - провести конкурс на високому організаційному рівні, і ми проведемо Євробачення-2017 Києві на найвищому рівні! І, користуючись нагодою, хочу побажати нам усім нових перемог в Новому році!", - написав він.

Нагадаємо, Україна отримала право приймати міжнародний пісенний конкурс "Євробачення-2017" після того, як українська співачка Джамала перемогла на цьому конкурсі в 2016 році в Стокгольмі. Вона виступила з піснею "1944", в якій розповідається про трагедію кримськотатарського народу.

У 2017 році пісенний конкурс "Євробачення" пройде в київському Міжнародному виставковому центрі на Лівому березі. Півфінал конкурсу запланований на 9 і 11 травня, фінал - 13 травня.

У держбюджеті на 2017 рік на підготовку до "Євробачення" передбачено 455,7 млн ​​гривень, Київ виділить 200 млн гривень.

Київську сцену проектуватиме той cамий дизайнер, що в Дюссельдорфі та Відні

Сцену для українського Євробачення розроблятиме Флоріан Відер - той самий дизайнер, який проектував їх у Дюссельдорфі, Баку і Відні.

Київська сцена - вже четверта сцена, яку він буде розробляти для міжнародного пісенного конкурсу, повідомляє прес-служба НТКУ.

У портфоліо Флоріана Відера - сцени Євробачення в Дюссельдорфі, Баку і Відні, а також такі проекти, як талант-шоу "Х-Фактор" у Великій Британії та США і "MTV Video Music Awards".

"Я обожнюю ідею, яка лежить в основі Євробачення. Так багато різних країн і культур збираються, щоб відсвяткувати разом цю подію. Це мене дійсно вражає. - Розповів Флоріан. - Конкурс є одним з найбільш неймовірних проектів в моїй кар'єрі. Подібних йому - є тільки кілька в світі. Тому для мене це честь стати дизайнером сцени для шоу, яке відбудеться в Києві".

Флоріан Відер вважає, що головна його задача - створити відчуття щастя і захоплення у кожного, хто приєднається до Євробачення: "Я вже запланував використовувати деякі революційно нові напрацювання, але поки триматиму їх у секреті. Дизайн сцени Євробачення-2017 буде унікальним і відмінним від попередніх шоу. Міжнародний пісенний конкурс - це не тільки проект, який мене запалює, він також є творчим викликом, що дуже надихає мене, як дизайнера".

Конкурс на творчу концепцію сцени пісенного конкурсу Національна телекомпанія України проводила з листопада. Після аналізу відповідного ринку послуг, найкращим продакшн-дизайнерам були спрямовані пропозиції взяти участь у відборі ідеї оформлення сцени Євробачення-2017. НТКУ отримала конкурсні роботи від чотирьох компаній: двох українських - Zinteco і Artmax і двох іноземних - Wieder Design і Kuby Design. Це - професійні дизайнери, які мають багаторічний досвід технічного забезпечення різних шоу. Головним критерієм відбору були унікальність і креативність ідеї оформлення сцени міжнародного пісенного конкурсу.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини шоу-бізнесу | Переглядів: 920 | Додав: adminA | Теги: Гройсман, Київ, найвищий рівень, Євробачення-2017 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]