Нд, 2024-05-05, 04:09
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Весь Архів новин

« 1 2 ... 197 198 199 200 201 ... 237 238 »


Росія та Іран надали владі Сирії військову допомогу, яку Дамаск використовує проти опозиції, заявила офіційний представник держдепартаменту США Вікторія Нуланд. "Саме Китай, Росія та Іран є захисниками режиму Асада", - сказала Нуланд, слова якої наводить у середу, 1 березня, посольство США в Москві.
Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2012-03-06| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


Выборы президента России - независимые наблюдатели рапортуют о тысячах нарушений, ЦИК заметил 64, а "Единая Россия" и вовсе "образцовые" выборы. Коренное отличие в том, что столичное МВД готовится к возможным протестам гораздо серьезней: весь центр города переведен на осадное положение.





Уряд Китаю заявив, що в 2012 році збільшить свій оборонний бюджет на 100 млрд доларів.




За даними ЦВК, в списки виборців включено понад 108 мільйонів осіб. Всього організовано понад 95 тис виборчих ділянок, зокрема 385 - за кордоном.


Гарнитур из золота с природной бирюзой и жемчугом при эстимейте в 18-36 тысяч рублей был продан за три миллиона рублей, а китайский комплект из серебряных браслета и пары колец, оцененный в четыре - 15 тысяч рублей, приобрели и вовсе за три миллиона двести тысяч рублей.



Через некоторое время после того, как председатель правительства покинул избирательный участок, туда забежали три девушки, обнажились до пояса и стали выкрикивать обвинения в адрес премьер-министра. Подоспевшие сотрудники полиции прикрыли девушек куртками и после этого увели их с участка.


1 марта в комиссию поступили заявления с просьбой массово включить в списки избирателей в общей сложности шесть тысяч человек. Речь идет о сотрудниках строительных предприятий, при этом ни одно из них не располагается в районе Строгино ни филиалами, ни действующими объектами строительства.


 

Манежная площадь в центре Москвы, где вечером пройдет масштабный (как ожидается) митинг в поддержку Владимира Путина, закрыта для посещения . На митинге может появиться и сам кандидат в президенты - хотя его пресс-служба, как это повелось, сохраняет интригу.


За наявними даними, до складу групи, яка маневрує близько південних рубежів Ірану, входять також крейсер і есмінець, оснащені більш ніж 50 крилатими ракетами Tomahawk з дальністю 1,6 тис км. За даними інформаційної служби ВМС, палубна авіація здійснює постійні вильоти з борту Carl Vinson.




Книгу випустить видавництво Thames & Hudson і вона надійде в продаж 12 липня 2012 року, тобто рівно через 50 років після першого концерту "ролінгів". Перший офіційний виступ The Rolling Stones відбувся в лондонському клубі Marquee 12 липня 1962 року.



Керівництво японської компанії Toyota офіційно підтвердило, що на базі нового спорткупе GT 86 буде створено відкриту версію. Але якщо модель, що випускається тепер, номінально є чотиримісною (хай ззаду і вкрай тісно), то у новинки буде лише два крісла.



Правителям цієї країни взагалі притаманно іменувати певні етапи розвитку держави високохудожніми назвами. За правління Туркмен-баші туркмени жили в "Золотому столітті", після його смерті настала "Епоха відродження".




Мерилін Монро обрана символом Каннського фестивалю-2012 - таким чином організатори віддали данину пам'яті актрисі в рік п'ятдесятиріччя її смерті.



Ризик дефолту Греції залишається високим, попри домовленості про списання істотної частини її держборгу, заявили в понеділок аналітики рейтингового агентства Moody's Investors Service. Найближчим часом агентство планує опублікувати докладнішу доповідь про ситуацію в Греції.



Зміни клімату та глобальне потепління призвели до того, що обсяги льодовиків від 1979 року скоротилися на 30%, що в майбутньому може привести до повторення холодів, які вдарили по країнах Європи цієї зими.