Нд, 2024-05-05, 09:40
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Весь Архів новин

« 1 2 ... 196 197 198 199 200 ... 237 238 »


В воскресенье, 11 марта, в Лондоне была предпринята попытка выстроить самую длинную в мире шеренгу невест – настолько длинную, чтобы этот белый "парад" был занесен в Книгу рекордов Гиннеса. Акция была приурочена к выходу первой части "Сумерки. Сага: Рассвет" на DVD.
Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2012-03-11| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


В Японії хвилиною мовчання вшанували сьогодні, 11 березня, через рік після трагедії, пам'ять жертв руйнівного землетрусу і цунамі, які спустошили північний схід країни. Хвилина мовчання була оголошена рівно о 14:46 за місцевим часом (о 7:46 за Києвом) - в цю саму хвилину рік тому Японією прокотився перший підземний поштовх.



Кількість затриманих в Петербурзі в суботу, 10 березня, за спроби проведення неузгоджених акцій склала близько 60 осіб.На площі Повстання поліція затримала 10 учасників акції "За чесні вибори". Затримані планували пройти по Невському проспекту до Ісаакіївської площі.


Забіяку також оштрафували на 450 доларів і зобов'язали виплатити постраждалим понад дві тисячі доларів. А от українського депутата Дмитра Саламатіна, що побив п'ятьох колег у Раді, не тільки не оштрафували, але й зробили міністром оборони.






Вчені взяли проби землі й опалого листя у трьох районах префектури Фукусіма, розташованих за 20 - 32 кілометри на південь і північний захід від аварійної АЕС "Фукусіма-1". Вони виявили плутоній-241 у безпечних для людини концентраціях від 4,52 до 32,8 беккерелей на кілограм.




Транзитний центр в міжнародному аеропорту" Манас "виконує одну єдину місію і полягає вона в тому, щоб підтримувати процес стабілізації в Афганістані і не допустити там появлення притулків екстремістів. Це його призначення.


Як очікується, обмін грецьких облігацій, що знаходяться в обігу згідно з грецьким правом, завершиться 12 березня, після чого Євросоюз і МВФ виділять країні перший транш 130-мільярдних кредитів, які частково підуть на виплати кредиторам по нових облігаціях і рекапіталізацію грецьких банків, які опинилися в числі основних потерпілих від реструктуризації суверенного боргу.


Дамаск стверджує, що бореться не з "мирними демонстрантами", а "озброєними терористичними угрупуваннями, підтримуваними ззовні", від рук яких загинули більше 2 тис сирійських військовослужбовців. У США вважають, що ситуація в Сирії тільки погіршуватиметься.







За 11 днів до дефолту Греція заручилася згодою переважної більшості інвесторів для найбільшої в історії реструктуризації суверенного боргу, підтвердило міністерство фінансів країни.




У бесіді з представницею квіткового магазину з'ясувалося, що чоловік вже вніс передоплату за квіти. Коли саме це було зроблено, і чи вдасться доставити троянди в термін, не уточнюється.




Про створення "союзного федеративного району Барка (Киренаїка)" було оголошено у вівторок, 6 березня, на Конгресі народу Киренаїки, який розпочався в передмісті Бенгазі.



В соціальних мережах в інтернеті з'явилися заклики знову вийти на Пушкінську площу і "повторити акцію 5 березня". На цей раз поліція затримувала людей на підставі наявності білих стрічок, які стали символом опозиційних акцій "За чесні вибори".



За даними правозахисників, з початку лютого в ході збройних сутичок у Хомсі загинули сотні людей. Всього, за даними ООН, більш ніж 7,5 тисячі людей загинули від березня минулого року, коли сили безпеки країни почали жорстко придушувати акції протесту.




Президент Франції Ніколя Саркозі підтримає військову операцію в Сирії за згодою Ради Безпеки ООН."Якби було отримано згоду ООН, я підтримав би операцію в Сирії", - сказав Саркозі.




Серйозне зіткнення сталося в Кот-д'Ор о 8.20 за місцевим часом. Через туман, який ускладнює видимість на дорозі, в аварію потрапили вантажівка, яка перевозила пошту, і 14 автомобілів.